Menu
Bevásárlókocsi

Blog - pad RSS Feed

05 Aug Turistalét és utcabútorok
Jacinta 0 100
Mennyei vagy pokoli nyaralás?Mindenki más tájakra szeretne eljutni, mint ahol lakik és rózsaszín színben képzeli kivétel nélkül az adott helyet.Van olyan, hogy a távoli egzotikus ország nem olyannak bizonyul, amilyennek lennie kellene, mert nem lehet..
03 May Elmélkedés a májusról pihenve a kertben
Jacinta 0 59
"A rengő lomb virágban égés készül a gyümölcsre.." ( József Attila: Május)Végre virágba borult a meggyfaKint ül a kerti padon vagy éppen most avatta fel a vadonatúj ülőgarnitúrát, s éppen azon gondolkodik honnan szerezzen be egy napernyőt is, amikor ..
25 Feb Utcabútorok  és  séta
Jacinta 0 72
A séta egészséges és nem kerül semmibe, akár az életminőségünket is megváltoztathatja.A természetben eltöltött idő egészségesebb és boldogabb emberekké tesz minket. Sétálás során D-vitamint gyűjtünk és a friss levegőn átmozgatott testünk kalóriákat é..
22 Oct Meghatározó köztéri padok
Jacinta 0 109
A város/település arculataA város/település arculatát sok minden formálhatja, így a köztéri padok is.Ezek akár a város/település meghatározó pontjai is lehetnek!Akár egy randevú, akár egy könyvvel töltött délután, akár kutyával együtt pihengetve a sé..
30 Jul A kültéri bútor meglétének a fontossága nyáron
Jacinta 0 62
Egy idő után, az udvari játszósarok, a kert már nem elégséges ahhoz, hogy a gyerekek energiájukat levezethessék, ezért sok felnőtt úgy dönt, hogy kalandparkba viszi őket. Ezen a helyen, ahogy azt a neve is jelzi, a gyerekek, de a felnőttek is kipróbá..
09 Jul Bemutatjuk legújabb ülőgarnitúránkat sakktáblával
Jacinta 0 132
Sakk asztal két paddal CAMPINAA sakktáblás garnitúra megfelelő kiegészítő a parkokban és más relaxációs zónák területén. Az egyedi asztallap fém lábon nyugszik. Maga a sakktábla polikarbonát lemezből készül. Az asztal kétféle változatban kapható, sak..
18 Jun Új padok és garnitúrák bűvöletében
Jacinta 0 79
Az innováció elengedhetetlen. Termékújításra nem csak akkor lehet szükség, amikor új szükségletek jelennek meg a piacon, hanem sok más okból.Az újítás kényszerűsége és szépségeAz új termékek bevezetése egyrészt kényszer, amit a piac szab meg másrészt..
04 Jun Mire jó egy kerti pad?
Jacinta 0 91
A kert a nyári hónapokban egyfajta kültéri ‘szobaként’ funkcionál.A kertbe többek között ülőalkalmatosságokra van szüksége.Mielőtt vásárolna a gazdag kínálatból egy padot több vonatkozást is számba kell vennie.A padok anyagaA padok időjárásállóak kel..
20 Feb Karakteres kerti bútor
Jacinta 1 839
Hogyan köszöntsd a tavaszt?Február a karneválok ideje, amikor különféle álarcok és színes jelmezek tömkelegében búcsúztassuk el a telet és köszöntsük a tavasz eljövetelét.A szürke téli hónapok után igazi felüdülést jelentenek az első melegebb napok. ..
13 Feb Bevásárlóközpontok bejáratának berendezése
Jacinta 0 146
Tekintettel arra, hogy a bevásárlóközpontok, plázák sűrűn látogatott helyek, mert ezek keretén belül étkezni, bevásárolni és szórakozni is lehet, érdemes odafigyelni azok komfortjára illetve azok esztétikai voltára is.Meghívjuk, hogy gondolatban járj..
07 Feb Kényelmes támla nélküli padok
Jacinta 0 186
A városok nyilvános terei és helyei nagy érdeklődésnek örvendenek, ahol az emberek az idejük nagy részét eltöltik. A belvárosoknak, a sugárutaknak, a parkoknak és nyilvános kertek kialakításának folyamatos modernizáció és fejlesztés alatt kell állniu..
09 Jan Testreszabott utcabútor, kerti bútor
Jacinta 0 181
Mit jelent a “testreszabott utcabútor” kifejezés a gyártó és mit jelent a Vásárló szemszögéből nézve? Annyi mindenre lehet azt mondani, hogy testreszabott, hogy néha az az érzésünk, hogy csak egy elcsépelt kifejezéssel van dolgunk, aminek semmi köze ..
1 az 12 a 14 (2 Oldal)