Menu
Bevásárlókocsi

Általános Használati Feltételek

NAGYON FIGYELMESEN OLVASSA EL A JELEN FELTÉTELEKET MIELŐTT BEJELENTKEZIK KRONEMAG VÁSÁRLÓKÉNT, MERT EZZEL ELFOGADTA EZEN FELTÉTELCSOPORTOT. HA NEM FOGADJA EL A FELTÉTELEKET, KÉRJÜK, NE REGISZTRÁLJON.

1. Megállapodás:

Ezek a feltételek (a "Megállapodás") az Ön által használt weboldalra www.KroneMag.hu (a továbbiakban: a "Honlap") vonatkoznak Ezek a feltételek (beleértve az adatvédelmi és egyéb feltételeket amelyeket továbbiakban említettünk) alkotják a kötelező erejű jogszabályokat a KroneMag irányában (a továbbiakban: "KroneMag" vagy "KroneMag.hu"). A megállapodás alkalmazásában, a végfelhasználói / User / regisztrált felhasználó értelmében és ahol az összefüggések úgy kívánják "Te": mint olyan : természetes vagy jogi személy, aki beleegyezett, hogy tagja legyen a honlapnak a felkínált regisztrációs adatok benyújtásával (alábbiakban definiált), míg a regisztráció a weboldalon  lehetővé tette az elektronikus nyilvántartást a megállapodás szerint, és kiosztott Önnek egy egyedi azonosító felhasználói nevet ( "felhasználói azonosító / E-mail" és "Jelszó"). Mint egy új regisztrált felhasználó, ez a megállapodás hatékony és kötelező érvényű az "elfogadás"esetén. "Elfogadás": Ha egyetért, rákattint a "check box" és a "tovább" gombra, mely előírt a regisztrációs oldalon. Ha nem ért egyet, vagy nem hajlandó betartani a feltételeket az e megállapodás szerint és az Adatvédelmi irányelveket, kérjük, ne kattintson a "check box" és a "Tovább" gombra, és ha nem céljának megfelelően használja a Honlapot.

 2. Változás a Megállapodásban:

KroneMag megváltoztathatja a jelen Szerződés feltételeit időről időre szóló folytatólagos alapon, valamint az ilyen módosítások azonnal hatályba lépnek mihelyt felkerültek a Honlapra. Az Ön kizárólagos felelőssége, hogy ellenőrizze a webhelyet időről időre, hogy megtekinthesse az ilyen változtatásokat a Megállapodásban. Ha nem ért egyet az esetleges változtatásokkal, amennyiben az ilyen változtatások nem hajthatók végre a Megállapodás szerint, akkor meg kell szüntetni a weboldal használatát. Ön a weboldal használatával elfogadta a Megállapodás feltételeit.

3. A Weboldal használata:

A jelen Felhasználási Feltételek elfogadásával igazolja, hogy 18 éves vagy idősebb. Ha nem vagy még 18 éves, de vagy legalább 13 éves, lehet használni ezt az oldalt, de csak szülő vagy törvényes képviselő felügyelete mellett, aki vállalja, hogy elfogadja ezeket a Használati Feltételeket. Ha a szülő vagy törvényes képviselő elfogadja ezeket a felhasználási feltételeket a 13 és 18 év közötti  gyermek helyett,  Ön teljes mértékben felelős a Honlap használatáért, beleértve valamennyi pénzügyi költséget és a jogi felelősséget. KroneMag eszerint fenntartja a jogot, hogy a tagságát, vagy a webhelyhez való hozzáférését bármely okból korlátozza.

A tartalmat és a szoftvert ezen a webhelyen csak úgy lehet használni, mint egy bevásárló erőforrást. Minden más használatra, beleértve a sokszorosítást, feldolgozást, terjesztést, továbbítást, újbóli kiadást, ami a tartalmat illeti, szigorúan tilos. KroneMag. hu szolgáltatásokat nyújt az UE és Európa földrajzi határain belül. Ha olyan helyre történik a megrendelés, amely nem szerepel a lefedett szállítói területhez, megszüntethetjük a megrendelést. KroneMag.hu nem vonható felelősségre emiatt.

4.Rendelésfelvétel – KroneMag.hu:

Kérjük, vegye figyelembe, hogy lehetnek bizonyos megrendelések, hogy nem tudjuk elfogadni, és meg kell szakítani. Fenntartjuk a jogot, hogy saját belátásunk szerint megtagadjuk vagy megszüntessük bármilyen okból. Lehet törölni egyes megrendeléseket csalás elkerülése végett; mi is igényelhetünk további vizsgálatokat vagy információkat. Bizonyos helyzetekben, amelyek eredményeként a rendelését megszüntessük az ok lehet pontatlanságok vagy hibák felbukkanása a  terméket vagy árazást illetőleg. Mi felvesszük Önnel a kapcsolatot, ha megrendelése bármely része vagy egésze törlésre kerül, vagy ha további információkra van szükség, hogy elfogadjuk a rendelését.

Betét: nem tudjuk feldolgozni megrendelését, amíg egy 30%-os előleg nem került kifizetésre (ha másképp nem jeleztük).
Amennyiben úgy dönt, hogy megszünteti a sorra került betét után a megrendelését, az alkalmazott lemondási díj MINIMUM 20% a teljes vételárból.

5. Regisztráció:

Regisztrálni 18 év felett lehet. Ha regisztrál, beleegyezik, hogy pontos és teljes regisztrációs adatokat ad meg és, azonnal tájékoztat bennünket ezek megváltozásakor. Például, ha nem:

(i)Ad meg valós nevet, hanem hamis nevet vagy egy e-mail címet azzal a szándékkal, hogy más személynek adja ki magát, hogy a személy, vagy (ii) a felhasználói azonosító neve alatt szerepeljen jogtalanul cselekszik. Amennyiben nem tesz eleget a jelen szabályoknak, visszautasíthatjuk bejelentkezését, megszüntethetjük ID-jét.

6. Biztonság:

Ha regisztrál a KroneMag.hu-n, Ön felelős jelszava titkosságának fenntartásához és teljes mértékben felelős minden olyan tevékenységért, amelyet a felhasználói azonosítóját és jelszavát használva hajtanak végre.Ön vállalja, hogy:

(A) azonnal értesít minket a jogosulatlan használat esetén, ami a felhasználói azonosítóját és jelszavát illeti, mihelyt tudomást szerez, és
(B) biztosítja, hogy kilép a fiókjából minden látogatás alkalmával

7. Információ pontossága és árak:

Ön számára a lehető legalacsonyabb áron és pontos árazási információkat nyújt KroneMag.hu. Ha vannak olyan esetek, amikor a termék hibás árral szerepel, KroneMag.hu saját belátása szerint megtagadhatja vagy megszüntetheti a megrendeléseket.

Felhívjuk figyelmét, hogy az említett árakat honlapunkon irányadó árak csak. A tényleges ár, amit fizetni lesz köteles a megrendelt és KroneMag.hu által kiszállítandó termék ára lesz. KroneMag.hu nem tudja visszaigazolni a termék árát, amíg nem tett megrendelést. A tényleges rendelés értéke változhat a megrendelés napja és a kiszállítás időszaka között.(alacsonyabb vagy magasabb)
Visszautasíthatja az árut, ha a Honlapi irányadó valamint a leszállított áru közti különbség elfogadhatatlan.

8. Készségesség és Elfogadás:

KroneMag.hu megtesz minden erőfeszítést, hogy az Ügyfele beszerezhesse a kért terméket.

Ha bármilyen okból egy bizonyos tételt nem áll módunkban elszállítani, nem tehet felelőssé. Felhívjuk figyelmét, hogy megpróbáljuk elküldeni Önnek az azt helyettesítő terméket, amit ha úgy tetszik, saját belátása szerint elutasíthatja.
Nem lesz semmilyen megállapodás KroneMag.hu és Ön között, amíg meg nem történt a szállítás.
Abban a pillanatban, hogy az áru feladódott (és nem előbb), szerződés lessz Ön és köztünk, és akkor ki kell fizetnie az árut.

9.Szállítás és Kézbesítés:

A megvásárolt javakat különböző Szállítók járműveivel vagy gyorsfutárszolgálatokon keresztül juttatjuk el. A szállítási költség a honlap szoftvere által van kiszámolva a termék/-ek térfogata/súlya/célhelye alapján.

Vásárlóink számára megpróbájuk azt is, hogy a javak hétvégén legyenek kiszállítva, ha igény van rá és megtehető.
Hétfőtől péntekig még aznap megadjuk a szállítási határidőre vonatkozó választ.
A határidők becsült határidők csupán. Miközben minden erőfeszítést megteszünk, hogy minden áru a megbeszélt időben megérkezzen, lehetnek néhány váratlan esetek, mint a forgalmi dugók, politikai pártok által okozott zavargások, gépjármű meghibásodás stb., amelyek akadályozhatják a szállítást. Eszerint, ha a termékek nem szállítódnak le időben, KroneMag.hu nem tehető felelőssé olyan körülményekért, amelyek nem rajta múltak.
Minden áruátvételnél 18 éves vagy idősebb személy kell aláírja a fuvarlevelet. Ha megkíséreljük teljesíteni a megrendelést, de senki nincs a szállítási címen, hogy elfogadja a megrendelést, a szállító személy értesítést hagy a kézbesítési kísérletről és akkor fel kell a kapcsolatot vegye, hogy gondoskodjon az ismételt kiszállítás időpontjáról. A maximális átadási kísérlet két alkalom, minden további átadási kísérlet felár ellenében történik. Amennyiben a termékek és azok szállítási díja már kiegyenlítődött, illetve a kiszállítás sikertelen volt, jóváírást küldünk, melyben levonjuk a plussz szállítási díjat.

10. Visszáruk:

Reméljük, hogy boldoggá teszi a megvásárolt áru. Azonban, ha úgy érzi vissza szeretné az árut adni, megpróbáltuk a Visszáru eljárást minél egyszerűbbé tenni.

Bízunk a minőségben, olyannyira, hogy elfogadjuk, ha elutasítja a termékeket, ha úgy érzi, hogy az adott termék alacsony minőségű. Az áru visszaadható az átvétel időpontjában is, kérjük ellenőrizze az áru minőségét is amikor aláírja a szállítási adatlapot, és ha nem elégedett, ezért visszaadná, akkor az elutasítás okát is határozza meg.
Az uniós jogszabályzattal összhangban 14 napon belül jogosult a rendelt termékek visszaküldésére. Az áruknak pontosan ugyanolyan állapotban kell lenniük, mint amilyenben elszállítódtak.

11.Rendeléslemondás vagy rendelésváltoztatás:

Törölheti vagy megváltoztathatja az aktuális rendelését vagy egy adott terméket azáltal, hogy felhív bennünket legkevesebb 24 órával a kiszállítás előtt.

Figyelem! Abban az esetben, ha törli a rendelését a visszatérítések összhangban lesznek a KroneMag által kiadott Felhasználási Feltételek szerinti iránymutatásokkal.

12. A Tulajdonjog fenntartása:

*Az ELADÓ fenntartja a kizárólagos tulajdonjogot a termékek fölött, amíg ezek ára teljesen ki nem fizetődött a VÁSÁRLÓ által.


*A fizetési kötelezettség nem teljesítése vagy késedelmes teljesítése esetében, anélkül, hogy a § 5.3, 5.4 és 5.5 fejezetekben foglalt jogokat megsértené, az ELADÓ jogosult lessz azon a helyen fellépni, ahol az árukat tartják, visszaigényelje a javakat, visszatartsa azokat mint kötbérezetteket akkor is, ha egy bizonyos mennyiséget a Vásárló már kifizetett.

13. Kártérítés:

Ön vállalja, hogy kártalanítja KroneMag.hu-t és az igazgatóit, tisztviselőit, alkalmazottait, ügynökeit és képviselőit ártalmatlan és minden olyan veszteség-, költség-, kiadás- vagy kárért (beleértve az ügyvédi díjat és bírósági költségek), amely egy állítás, vagy ami igény szerint egy harmadik fél miatt eredő vagy azzal van kapcsolatban, amelyek (i) a hozzáférést a KroneMag.hu honlaphoz, (ii) a felhasználását a KroneMag.hu honlapnak, (iii) ha Ön megsértette a jelen Feltételeket, (iv)  az Ön felhasználói azonosítója vagy jelszava egy harmadik fél általi használatát, vagy (v) bármely más módon történő megsértése Ön által vagy egy harmadik fél által mialatt fiókját vagy felhasználói azonosító vagy jelszavát használták, a szellemi tulajdont megsértve, vagy bármely más személy vagy szervezet jogait mellőzve.

14. Jogi nyilatkozat:

Ön egyetért azzal, hogy a KroneMag.hu honlap, és annak minden felhasználói tartalmának, információinak, tanácsainak, szolgáltatásainak, termékeinek és egyéb anyagainak használatával, a felelősség Önt terheli, az ilyen információk és anyagok  "ahogy van" és "rendelkezésre álló" alapon való szolgáltatásáért. Nem teszünk és ezúton elutasítunk  minden kifejezett vagy vélelmezett reprezentációt és garanciát a KroneMag.hu honlap használatára vonatkozólag.(anyagok, szolgáltatások) Ezen kívül, nem garantáljuk hogy a KroneMag.hu  honlap tartalmai, információi pontosak, teljesek vagy aktuálisak és nem vagyunk felelősek az esetleges hibákért vagy mulasztásokért ott vagy bármely káros használatából származó károkért. Továbbá, nem teszünk nyilatkozatokat és garanciákat, hogy a KroneMag.hu honlap folyamatos lesz, biztonságos, vagy hibamentes, vírusok vagy más káros elemek nélküli. Ez érvényes akkor is ha bárhonnan más helyről másmilyen információt szerezne.

KroneMag.hu fenntartja magának a jogot, hogy elutasítsa, vagy törölje a megrendeléseiket. Abban az esetben, ha több árazási hiba van a KroneMag.hu oldalon, KroneMag.hu fenntartja magának a jogot, hogy törölje a megrendeléseket az árképzési hibákból fakadóan.
FENNTARTJUK A JOGOT, HOGY MÓDOSíTÁSOKAT VAGY FRISSíTÉSEKET TEGYÜNK A HONLAPON BÁRMIKOR ÉRTESÍTÉS NÉLKÜL

15. A felelősség korlátozása:

Semmilyen esetben KroneMag.hu vagy az illető leányvállalatok, illetve a részvényesek, igazgatók, tisztségviselők, tagok, vezetők, alkalmazottak, ügynökök és képviselők, és a fentiek, nem vállalnak felelősséget Önnek vagy bármely harmadik fél számára bármilyen fajta kárért  (beleértve, de nem kizárólagosan a közvetlen, közvetett, különleges, büntető, véletlen vagy következményes károkért, az elmaradt haszon, jó hírnév vagy a bevétel, az üzemszüneti, vagy adatvesztéses) a KroneMag. hu honlap használatából eredően, a hozzáférés a , az információkra való támaszkodás, azok elérhetetlensége, képtelen vagy nem rendeltetésszerű használata a KroneMag.hu-nak beleértve, de nem kizárólagosan a felhasználói tartalmat, tanácsadást, szolgáltatást, termékeket és egyéb információkat és anyagokat a KroneMag .hu oldalról, vagy bármely felhasználó személyes adatainak a nyilvánosságra hozatala vagy azzal való visszaélés akkor is, ha tanácsolták – nem a KroneMag.hu -  az ilyen károk lehetőségéről, és függetlenül attól, hogy az intézkedés formáját, akár szerződés vagy egyéb mód fedi. Mindenesetre a KroneMag.hu webhely használata által maximálisan felelőssé válik, nem marad egyszerű felhasználó/egyszerű megrendelő.

16. Korlátozások a használati jogokra vonatkozólag:

Minden ami ezen a honlapon található, beleértve a mikrohonlapokat, vagy a KroneMag kizárólagos tulajdonában van vagy a szerzői jogok/a védjegy tulajdonosának a kifejezett engedélyével használatos. BÁRMELY MÁSOLÁS, MEGOSZTÁS, ÁTKÜLDÉS, KIEMELÉS, LINKELÉS, MÉLY LINKELÉS, VAGY A HONLAP MÁSMILYEN MÓDOSÍTÁSA VAGY ANNAK ALRÉSZEINEK, A KroneMag ÍRÁSOS BELEEGYEZÉSE NÉLKÜL  SZIGORÚAN TILOS!

Bárminemű megsértése  a fentieknek a végfelhasználó polgárjogi és / vagy büntetőjogi szankciókat
vonja maga után.
Ez az oldal tartalmaz jogvédett anyagokat, védjegyeket és más tulajdonosi információt, beleértve, de nem kizárólagosan, a szöveget, szoftvert, fotó, videó, grafika, zene, hang és az egész tartalmat, mely a KroneMag szerzői jog által védett, mint egy közös munka az alkalmazandó szerzői törvények alatt, beleértve az Európai Copyright Törvényt ((beleértve minden módosítást vagy újbóli módosítást vagy cikk beiktatását). KroneMag szerzői joggal bír az ilyen tartalom kiválasztásában, a koordinációjában, elrendezésében. A Végfelhasználó nem módosíthatja, nem teheti közzé, nem továbbíthatja, nem adhatja át vagy – el, nem hozhat létre egy származtatott munkát tehát nem használhatja ki semmilyen módon a  tartalmat sem teljes egészében sem részben.
A Végfelhasználó letölthet / kinyomtathat / elmenthet jogvédett anyagot de kizárólag személyes használatra! Mindez akkor és csakis akkor változhat meg, ha kifejezetten másképp fogják leírni az alkalmazandó szerzői jogi törvények.

Végfelhasználó tudomásul veszi, hogy ő  nem szerez tulajdonjogot a szerzői joggal védett KroneMag anyag letöltésével.
A védjegyek, amelyek a honlapon vannak, a KroneMag kizárólagos tulajdonában vannak.
A Végfelhasználó elfogadja továbbá, hogy nem tölt fel,  nem oszt meg vagy nem tesz közzé más módon e honlapon semmilyen szerzői jog által védett anyagot, munkát a szerzői joggal bíró tulajdonos kifejezett engedélye nélkül.
KroneMag nem terhelt kifejezett módon azzal, hogy a végfelhasználó felé jelzéseket, jelöléseket vagy bármi mást tegyen, ami segítheti a végfelhasználót annak meghatározásában, hogy a szóban forgó anyagok szerzői jogi védelem alatt állnak-e vagy védjegyeltek-e.
A végfelhasználó egyedül felelős az olyan károkért, amelyek a szerzői jogok bármilyen megsértéséből erednek.
Minden anyag beküldésével a honlap bármely nyilvános részére a végfelhasználó kijelenti és szavatolja, hogy KroneMag a tulajdonostól kiérdemelten jogdíjmentes, örökös, visszavonhatatlan, nem kizárólagos használati joggal bír a szóbanforgó anyagok reprodukálására, módosítására , adaptálására, közzétételére, lefordítására és ezek terjesztésére, vagy annak a beépítésére más művekbe bármilyen formában. A végfelhasználó azt is lehetővé teszi, hogy bármely más végfelhasználó elérheti, megtekintheti, tárolhatja vagy reprodukálhatja az anyagot, természetesen a nevezett végfelhasználó személyes használatára.
 E szakasz pontjai vonatkoznak úgy a KroneMag javára mint ahogy egyformán előnyösen az anyavállalatéra, leányvállalataira, társult- és harmadik féltől származó tartalom szolgáltatókra, e jogot mindegyikük érvényesítheti közvetetten vagy a saját nevében.

17. Tulajdonjog:

Ahogy Ön és köztünk, a KroneMag.hu Honlap, beleértve minden fényképet, képet, szövegeket, grafikákat, ikonokat, hanganyagokat, szoftvereket és egyéb jellemzőket, ezek módosításával, ezeken alapuló származékos műveket, a KroneMag.hu honlap elrendezését, kivitelezését, a védjegyeket és egyéb szellemi tulajdonokat, mindez a mi tulajdonunkba avagy a licenszadóéban van.

Bármilyen védjegyek, szolgáltatási védjegyek és más jelölések és mutatók forrása, illetve eredete, amelyek megjelennek  a KroneMag. hu oldalon a KRONEMAG MILLENIUM srl. saját tulajdona vagy a megfelelő licenszadóé. Egyik ilyen megjelölés sem használható más termékkel vagy szolgáltatással kapcsolatosan oly módon, hogy az zavart okozhasson a fogyasztók körében, e jeggyel esetleg leszólni vagy lejáratni a tulajdonost vagy annak leányvállalatait.
Bármely harmadik fél védjegye, amely megjelenik a KroneMag.hu honlapon, a tulajdonos magántulajdona, aki csatlakozik vagy sem, aki kapcsolatban áll vagy sem.
Ön nem használhatja, másolhatja, módosíthatja vagy jelentetheti meg a védjegyeket, szolgáltatási védjegyeket, neveket vagy logókat a  KroneMag.hu  webhelyről a védjegy tulajdonosának a kifejezett írásbeli engedélye nélkül.
Egy Felhasználási Feltétel sem tekinthető a fenti feltételek közül olyannak, amely megadja Önnek vagy bármilyen más felhasználónak az engedélyt vagy jogot vagy bármely szabadalmat a miénkkel azonos szerzői jogra, kereskedelmi titokra vagy egyéb tulajdonosi jogra.

18. Lezárás:

Ezen kívül minden más jogorvoslati vagy azzal egyenértékű esetben, KroneMag.hu megszakíthatja a Megállapodást, vagy visszavonhatja e Megállapodás szerinti bármelyik vagy az összes biztosított jogot. E Megállapodás megszűnését követően azonnal fel kell hagynia minden hozzáféréssel a weboldal használatához, ráadásul más jogorvoslati vagy azzal egyenértékű esetben, azonnal visszavonjuk az összes jelszót (k) és az Ön azonosítóját is megtagadva a hozzáférést valamint a honlap használatát részben vagy egészben.

E Megállapodás megszűnése nem érinti a felek jogait és kötelezettségeit (ideértve korlátozás nélkül a fizetési kötelezettségeket), ami rögtön a megszűnés napján felmerül.

19. A szellemi tulajdonjogok:

* Ha a termékeket a Gyártó állítja elő az Ügyféltől származó tervezési előírások, rajzok, modellek vagy egyéb hozzáfűzések alapján, az Ügyfél köteles kártalanítani az Eladót és a tulajdonjogok megsértése esetén az Eladó védelmére kelni, avagy annak kérésére, csatlakoznia kell a megfelelő peres eljárásban félként vagy az Eladó támogatójaként/tanújaként.

*Az ajánlatok és a projekt dokumentumok, valamint a teljesítmény dokumentumok, például tervek, vázlatok és egyéb műszaki dokumentumok, valamint a minták, katalógusok, prospektusok, illusztrációk, stb mindig is az Eladó szellemi tulajdonai és ezekre vonatkoznak a jogi követelmények ami a másolást, sokszorosítást, a versenyt és a hasonlókat illeti.

20. Alkalmazandó törvény/jogszabályok:

Ez a Megállapodás és az egyes feltételek a romániai jogszabályokkal összhangban vannak kialakítva a törvények közötti vitákra való hivatkozás nélkül és kizárólagosan a Brassó  város bíróságának joghatósága alá tartoznak.

21.Teljes megállapodás:

Ezek a  Kijelentések és Felhasználási Feltételek képezik a teljes megállapodást a felek között és felülbírálnak minden korábbi vagy egyidejű megállapodást vagy szerződést, legyen az írásos vagy szóbeli.

A fent említett kikötések a megállapodás megszűnése után vagy lejárta után is érvényesek.
Ha bármely rendelkezéséről a jelen Általános Szerződési Feltételeknek azt tartják, hogy végrehajthatatlan bármilyen okból, az ilyen rendelkezést reformálni kell, de csak a szükséges mértékben, hogy betartható legyen, más szempontból a jelen Felhasználási Feltételek továbbra is teljes mértékben érvényesek és hatályosak. A KroneMag.hu kudarca/tévedése, hogy tisztelettel járjon el eme Feltételek megsértése esetén Ön által vagy mások által nem jelent lemondást, és nem korlátozza a KroneMag.hu-ra vonatkozó jogokat bármely késöbbi szerződésszegés tekintetében.
A Használati Feltételekben szereplő címsorok csak tájékoztató jellegűek és semmilyen módon nem határozzák meg vagy korlátozhatják a szakaszokat.
Ezek a Feltételek  a román jog szerint irányadók és értelmezendőek, tekintet nélkül a kollíziós jogi rendelkezésekre.
Minden olyan intézkedés vagy eljárás, amely az Általános Szerződési Feltételek vagy a Honlap használatából eredő vagy ezekhez kapcsolódó, a romániai bíróságok elé kell tárni és Ön beleegyezik, hogy ezek személyes és kizárólagos joghatóságra illetékesek.

22. Adatvédelem

KroneMag.hu összegyűjti az összes önként benyújtott információt az ügyfeleiről. Ezt a jobb kiszolgálás érdekében teszi. Mi értékeljük az Ön személyes azonosítására alkalmas adatokat, és nem osztjuk meg semmilyen külső vagy harmadik féllel kereskedelmi használatra. Mi csupán követjük a Vásárlók érdeklődését honlapunk iránt, hogy szolgáltatásainkat még jobbá tehessük.

Begyűjthetünk további információt Önről, ha akcióban, versenyben vesz részt vagy ha feedbackre van szükségünk.

23.Az információ használata:

Használjuk az információt, hogy személyreszabottá tegyük szolgáltatásainkat.

Ugyancsak használni fogjuk a rendelkezésünkre álló információkat, hogy Önnel kommunikálhassunk és a KroneMag.hu termékeire és szolgáltatásaira vonatkozó ajánlatokat és újdonságokat küldhessünk.
Felvehetjük a kapcsolatot postai úton, e-mailben, telefonon Önökkel.
Személyes adatait nem osztjuk meg más szervezetekkel, csak az online fizetési módhoz megkövetelt kereskedelmi információt használjuk.(a kockázat nyomon követése céljából. )
Kérjük, vegye figyelembe, hogy lehetnek olyan esetek, amikor szükség lehet a számunkra, hogy kommunikáljunk Önnel, mindenképpen adminisztratív vagy működési okokból a szolgáltatásainkkal kapcsolatosan.
Szeretnénk hallani a véleményét és a visszajelzését. Időről időre előfordulhat, hogy felvesszük Önnel a kapcsolatot postai úton, e-mailben, vagy telefonon kikérni a véleményét.

KroneMag 27.05.2019