Menu
Bevásárlókocsi

Blog RSS Feed

08 Jul Nyár és kellékek
Jacinta 0 25
NYÁR VAN!Most, hogy még az időjárás is velünk tart, egyértelmű, a nyár minden szempontból eljött! A gyerekek kimaradtak az iskolából, a kamaszok befejezték az érettségit, és a diákok elmondhatják, hogy egy újabb élményen estek át. Mindannyian gondolk..
16 Jun Infótáblák és az útleírás
Jacinta 0 48
Bár folyamatosan esik az eső, mégsem kell a szabad időnket csak és kimondottan otthon tölteni, mert itt az ideje a nyári hétvégi kirándulásoknak,  a túrázásoknak a hegyekbe!Készítsen útleírástAz útleírás egy utazó megfigyeléseinek és élményeinek ábrá..
20 May Elhatároltan
Jacinta 0 61
Anyák napja után:Május első vasárnapján ünneplik általában az anyák napjátMióta ünnepeljük az anyák napját? Kicsi gyerekként már megismertették velünk ennek a napnak a fontosságát, ami a második legjelentősebb a március 8 után.Lehet rózsával, verssel..
03 May Elmélkedés a májusról pihenve a kertben
Jacinta 0 48
"A rengő lomb virágban égés készül a gyümölcsre.." ( József Attila: Május)Végre virágba borult a meggyfaKint ül a kerti padon vagy éppen most avatta fel a vadonatúj ülőgarnitúrát, s éppen azon gondolkodik honnan szerezzen be egy napernyőt is, amikor ..
05 Apr Húsvét előtt illetve húsvét után a falikutak
Jacinta 0 53
A jó falikútAz idősebb korosztályú emberek számára a falikút fogalma nem ismeretlen, de mindenki elismeri, hogy manapság divatos és hasznos is.Ha megtöltene egy vödröt vagy, ha a kerti munka után lemosná a kezét, ott a falikút.A falikutak népszerűség..
11 Mar Márciusban a kertben
Jacinta 0 61
Kertépítési teendőkBár a kertépítés igazából ősszel a legideálisabb, ettől függetlenül tavasszal és kora nyáron is aktuális.A tavaszi kertépítés mellett szól ugyanis, hogy a kerttulajdonosok a tavaszi munkálatok eredményét egész évben láthatják.A ker..
04 Mar Kerti szezon, kerti garnitúrák
Jacinta 0 50
Az első napsugarak arra késztetik, hogy kerti bútort vásároljon!Kedvére válogathat a romantikus, kényelmes és hangulatos kerti garnitúrák között, melyek színvilágukban, anyagukban szépen belesimulnak környezetükbe,.A bútorokhoz jól illeszkedő növényt..
25 Feb Utcabútorok  és  séta
Jacinta 0 64
A séta egészséges és nem kerül semmibe, akár az életminőségünket is megváltoztathatja.A természetben eltöltött idő egészségesebb és boldogabb emberekké tesz minket. Sétálás során D-vitamint gyűjtünk és a friss levegőn átmozgatott testünk kalóriákat é..
18 Feb Az újrafeldolgozási folyamat első lépése: A szelektív hulladékgyűjtés
Jacinta 0 50
Az éghajlatváltozás hatása az emberek, az állatok és a növények egészségéreA változó klíma egészségügyi hatásai minden országon belül érezhetőek, s e tény megköveteli, hogy alkalmazkodni lehessen hozzá és lépéseket lehessen tenni.A hulladékok, a hull..
11 Feb Városszépítés és utcabútor
Jacinta 0 40
UtcabútorokA hely szépségét a kinézete adja.Például azokban a parkokban, ahol szeretünk időt tölteni, világító oszlopok, padok, kukák, ivókutak, információs táblák és iránytáblák találhatók, amelyek segítenek eligazodni és könnyen megtalálni a kerese..
04 Feb Egyedi ülőgarnitúrák
Jacinta 0 27
Az egyedi ülőgarnitúra gyártást nagyon sokféleképpen lehet elképzelni. A lényeg minden esetben az, hogy olyan legyen, amilyent a vásárló elképzelt és ami a kertjébe való.Mitől egyedi egy kerti garnitúra? Egyedi lehet a méreteit illetőleg avagy a kiné..
28 Jan LED világítás
Jacinta 0 36
Az energiahatékonyság javítása, a környezet védelme és a globális éghajlatváltozás kezelése érdekében a LED világítási termékek kulcsfontosságú termékek a gazdaságos világítás világszerte történő népszerűsítéséhez.A jövőben az energiatakarékos világí..
1 az 12 a 58 (5 Oldal)