Menu
Bevásárlókocsi

Blog RSS Feed

05 Apr Húsvét előtt illetve húsvét után a falikutak
Jacinta 0 9
A jó falikútAz idősebb korosztályú emberek számára a falikút fogalma nem ismeretlen, de mindenki elismeri, hogy manapság divatos és hasznos is.Ha megtöltene egy vödröt vagy, ha a kerti munka után lemosná a kezét, ott a falikút.A falikutak népszerűség..
11 Mar Márciusban a kertben
Jacinta 0 37
Kertépítési teendőkBár a kertépítés igazából ősszel a legideálisabb, ettől függetlenül tavasszal és kora nyáron is aktuális.A tavaszi kertépítés mellett szól ugyanis, hogy a kerttulajdonosok a tavaszi munkálatok eredményét egész évben láthatják.A ker..
04 Mar Kerti szezon, kerti garnitúrák
Jacinta 0 28
Az első napsugarak arra késztetik, hogy kerti bútort vásároljon!Kedvére válogathat a romantikus, kényelmes és hangulatos kerti garnitúrák között, melyek színvilágukban, anyagukban szépen belesimulnak környezetükbe,.A bútorokhoz jól illeszkedő növényt..
25 Feb Utcabútorok  és  séta
Jacinta 0 41
A séta egészséges és nem kerül semmibe, akár az életminőségünket is megváltoztathatja.A természetben eltöltött idő egészségesebb és boldogabb emberekké tesz minket. Sétálás során D-vitamint gyűjtünk és a friss levegőn átmozgatott testünk kalóriákat é..
18 Feb Az újrafeldolgozási folyamat első lépése: A szelektív hulladékgyűjtés
Jacinta 0 30
Az éghajlatváltozás hatása az emberek, az állatok és a növények egészségéreA változó klíma egészségügyi hatásai minden országon belül érezhetőek, s e tény megköveteli, hogy alkalmazkodni lehessen hozzá és lépéseket lehessen tenni.A hulladékok, a hull..
11 Feb Városszépítés és utcabútor
Jacinta 0 22
UtcabútorokA hely szépségét a kinézete adja.Például azokban a parkokban, ahol szeretünk időt tölteni, világító oszlopok, padok, kukák, ivókutak, információs táblák és iránytáblák találhatók, amelyek segítenek eligazodni és könnyen megtalálni a kerese..
04 Feb Egyedi ülőgarnitúrák
Jacinta 0 16
Az egyedi ülőgarnitúra gyártást nagyon sokféleképpen lehet elképzelni. A lényeg minden esetben az, hogy olyan legyen, amilyent a vásárló elképzelt és ami a kertjébe való.Mitől egyedi egy kerti garnitúra? Egyedi lehet a méreteit illetőleg avagy a kiné..
28 Jan LED világítás
Jacinta 0 20
Az energiahatékonyság javítása, a környezet védelme és a globális éghajlatváltozás kezelése érdekében a LED világítási termékek kulcsfontosságú termékek a gazdaságos világítás világszerte történő népszerűsítéséhez.A jövőben az energiatakarékos világí..
22 Jan Tél, köd és irányjelzők valamint reklámtáblák
Jacinta 0 40
Ebben az időszakban ki akarna szürke, ködös tájat látni, és kopasz fák között sétálni?Hihetetlen, az hogy milyen sejtelmes arcát mutathatja meg ilyenkor a táj, tehát érdemes elmenni egy bevásárlóközpontba, egy városnézésre.Éppen ezért a közterek fejl..
18 Dec Szokatlan karácsonyi ajándékok
Jacinta 0 65
Gyerekként a karácsonyi időszak maga a csoda, csúcspontja pedig az ajándékbontogatás a karácsonyfa alatt. Ahogy telik az idő s az ember felnő, kis szürke réteg rakódik az ünnepekre. Kérdés, hogyan lehet a varázsát valamennyire visszahozni?Vásároljunk..
11 Dec Tél, kutak, szín
Jacinta 0 29
Sokak számára a december egy különösen kritikus hónap, a közelgő ünnep gondolata örömmel, de aggodalommal is tölt el.Mindenki ekkor veszi elé a karácsonyi díszeket, ekkor készíti elé otthonát a télre.Ahogy beköszönt a hideg időjárás, sokkal jobban ér..
03 Dec Mit tegyen a kerti bútorral télen
Jacinta 0 20
DecemberA december a várakozás, vágyakozás valami újra, másra.Decemberben jön a Mikulás, ekkor van az angyaljárás is.Legtöbben nagyon várják ezt az ünnepi időszakot. A gyerekek félelemmel vagy ujjongással fogadják a Mikulás/Télapó érkezését, és kekss..
1 az 12 a 54 (5 Oldal)