Menu
Bevásárlókocsi

Blog RSS Feed

12 Nov Irányjelző táblák az utakon
Jacinta 0 47
A mozgás jó. A mozgás nem elhanyagolandó ebben az évszakban sem. Jobban érzi tőle magát az ember. Jobb lesz a kedve, az élete. A hegyek és dombok szinte hívogatnak a mozgásra.Túl nagy és veszélyes utazásokat nem lehet tenni, de lakhelyükhöz minél köz..
05 Nov Kandeláber Oszlopok Parkokba
Jacinta 0 50
Tündöklő városokEgy-egy város valósággal tündököl, amikor "ünnepi ruhát" kap, amikor a régi kopott kandeláberek újakkal cserélődnek fel.A hangulat ilyenkor közel nagyszerű, olyan, amiért az ember hajlandó bemenni a belvárosba és egy padra leülve egys..
29 Oct Kameratartó Oszlopok
Jacinta 0 51
A megfigyelő kamerák nemcsak betekintést engednek, hogy mi folyik a magán vagy üzleti szférák falain belül/kívül, de videó rögzítő egységgel vissza is játszhatóak az események.A kamera házak/épületek oldalára is felszerelhető, de sok esetben oszlopok..
22 Oct Meghatározó köztéri padok
Jacinta 0 53
A város/település arculataA város/település arculatát sok minden formálhatja, így a köztéri padok is.Ezek akár a város/település meghatározó pontjai is lehetnek!Akár egy randevú, akár egy könyvvel töltött délután, akár kutyával együtt pihengetve a sé..
15 Oct Ősz vége felé tartva a kertben
Jacinta 0 62
Amikor úgy érezzük, hogy az őszi szél már igencsak fúj, a vándor madarak pedig lassan dél felé tartanak, a falevelek egyre inkább hullanak, az eső mind gyakrabban esik, már tudjuk, hogy a hétvégéket hamarosan bent. a kandalló előtti karosszékben. kön..
08 Oct Különböző Kerékpártárolók
Jacinta 0 8
Az őszi hideg és a tél beköszöntével vannak, akik leállnak a bringázással. Aztán vannak, akiknek nincs a hideg, nedvesebb időjáráshoz szükséges ruházatuk. Majd vannak, akik a síkosabbá, csúszósabbá és ezekkel együtt veszélyesebbé vált utakon nem meri..
01 Oct Hangulatos légkör falikarokkal
Jacinta 0 9
Hogyan teremthetünk hangulatos légkört otthonunkban? A különböző dekorációs tárgyak elhelyezése adja meg a tér varázsát.A széles választéknak és a praktikusságnak köszönhetően sok terméket találhat. Egy jól megválasztott falikarral kifejezhetjük egyé..
24 Sep A legmegfelelőbb állólámpa
Jacinta 0 12
A legmegfelelőbb állólámpa kiválasztása döntő fontosságú. Ezek azok a lámpák, amelyek minden másnál jobban kitűnnek a tájból.Mit értünk sétányvilágítás alatt?Hagyományos kinézetelű lámpákat már egyre kevesebben árusítanak. Általában egy hagyományos s..
17 Sep Kiváló Reklámtáblák
Jacinta 0 21
Sokak számára érdektelen, hogyan fest vállalkozásuk cégtáblája, pedig ezzel hatalmas hibát követnek el.A cégtábla az első dolog, amit a vásárló észrevesz. Nem lehet tehát eléggé hangsúlyozni fontosságátReklámtábla és a marketingA reklám a marketing r..
03 Sep Pollerek - Biztonság az utcán
Jacinta 0 25
Minden közösségi esemény a nagyobb tereken vagy a városközpontokban van megtartva, ezek pedig, tekintettel arra, hogy nagy nézőközönséget kell befogadjanak, biztonságosak kell, legyenek.Mitől biztonságos egy köztér?Mit jelent a biztonságos közlekedés..
27 Aug Nyár vége és a kerti bútorok, a kerti világítás szerepe
Jacinta 0 18
Köztudott, hogy a fény jó hatással van hangulatunkra, ezért  a kert végében létrehozhatunk egy kültéri ebédlőt, nappalit egy egyszerűbb ülőgarnitúrával, néhány kisoszloppal, falikarral.Nyaralás utánMindenkinek ismerős helyzet, amikor egy hosszabb nya..
06 Aug A megfelelő lámpatestek
Jacinta 0 53
A jó világítás, a megfelelő lámpatestek rendkívül sokat adhatnak hozzá egy hely milyenségéhez.Kínálatunk magába foglal búrás lámpatesteket, klasszikus lámpatesteket, modern lámpatesteket. Mindegyik típus jellemzője a praktikusság.Kiemelkedő példánya ..
1 az 12 a 42 (4 Oldal)