Menu
Bevásárlókocsi

Jótállási Nyilatkozat

Ez a KroneMag Jótállási Nyilatkozat/Szabályzat a 2016.június.1-e után gyártott termékekre érvényes.


1. MIT TAKAR EZ A SZABÁLYZAT
KroneMag garantálja, hogy a megvásárolt új termékek  akár közvetlenül a KroneMagtól vagy szerződéses forgalmazóktól, hibátlanok a garanciális időszakban.

A termék hibás lehet, ha nem megfelelő anyagát és gyártását illetőleg és ez azt a célt is veszélyezteti, amiért tervezték.

KroneMag saját mérlegelése alapján vagy megjavítja vagy kicseréli a terméket.

2. GARANCIA IDŐSZAK

Garancia ideje az alábbiakra:

  1. Öntöttvas / alumínium / fémtermékek - magánszemélyek esetében 24 hónap, jogi személyek esetében pedig 12 hónap
  2.  A fém elemek festése  - 12 hónap.
  3. Faelemek - 24 hónap a magánszemélyek esetében (átfestés / lakkozás 12 hónapon belül) és 12 hónap a jogi személyek esetében
  4. Csaptelepek, lámpatestek - 12 hónap

Megjegyzés: A garancia a megfelelő használat felételével egyidejűleg érvényes!

3. HOGYAN KÉRJE ESZERINT A JAVÍTÁST, HOGYAN TEGYEN PANASZT

Kérjük, küldje el írásban a termék panaszait, beleértve a vásárlás dátumát, a termék részleteit és a megállapított hibát a KRONEMAG MILLENIUM srl. Romania – Harman - 507085 , Stefan cel Mare út., 327 M sz. címre vagy a  kereskedelem2@kronemag.hu e-mail címre.


4. KORLÁTOZÁSOK

A garancia nem érvényes azon termékekre amelyek:

a) tartalmaznak vásárló-specifikus anyagokat vagy kivitelezéseket, amelyek nem részei a KroneMag kínálatának;
b) nem voltak megfelelően összeszerelve és nem voltak karbantartva a KroneMag által meghatározott és megírt módon;
c) nem megfelelően használták fel az erre vonatkozó használati irányelvekkel megegyezően;
d) meghaladták a normál elhasználódást;
e) összeütközés, lopás vagy vandalizmus által rongálódtak; és/vagy
f) egy harmadik fél által gyártott, majd KroneMag termékként eladva ismét, anélkül.hogy a KroneMag által gyártott termékek közül egy is szerepelne a harmadik fél általi termékben

A KroneMag termékek kivitelezése időnként felfrissítődik az ügyfelek igényeinek és változó elvárásainak megfelelően. Ennek eredményeképpen megszüntethetünk néhány kivitelezési módot mielőtt a Jótállási Nyilatkozatban kinyilatkoztattuk volna, valamint nem garantáljuk, hogy a behelyettesített termék vagy rész-termék azonos, esetleg megegyező lessz az eredetivel.

5. EU FOGYASZTÓVÉDELMI JOGSZABÁLYOK


Az általunk kínált javak garanciája sem vonható ki az EU Fogyasztóvédelmi Jogszabályok alól. Az EFJ akkor lehet jogos, ha:

csere vagy visszatérítés nagyobb hiányosságra és kártérítés bármely más, ésszerűen előrelátható veszteség, kár esetében; vagy
ha az áru kijavítódott a minőségnek megfelelően és a hiba nem volt nagyon súlyos
Ez a Hiba-Jótállási Nyilatkozat olyan előnyöket is tartalmaz a javakra vonatkozólag, melyek járulékosak a megszokott jogorvoslatokkal összehasonlítva.


6. EGYÉB FELTÉTELEK


Következményes Károk

KroneMag nem vállal felelősséget semmilyen veszteségért vagy kárért, amely a talajburkolatot, falat, alapot, rögzítést érinti vagy az esedékes hibás termék más következményes veszteségeiért.

Nem Fedett

A jótállás nem fedi az össze- vagy szétszerelési költségeket, a szakemberek felhívási díját, a termék újratelepítési díját vagy egyéb elérhetőségekkel kapcsolatos díjakat a termékre vonatkozólag.

Természetes Anyagok

Bármilyen tökéletlensége a kiviteleknek vagy a természetes anyagoknak nem tekinthető hibáknak, hanem ez egy tipikus jellemzője a kialakított termékeknek.

Követelés

Bármely adott vagy beleértett garancia, a tömör fa jellegéből adódóan  vagy a kivitelezésből. Ez azt jelenti, hogy az árut visszaküldheti mielőtt a panasza megérkezett volna hozzánk.

Hacsak nem változtatódik meg, a megvásárolt termékek nagyrésze egy év (1) garanciával rendelkeznek, miszerint ekkor kijavítódnak, helyettesítődnek és minden termék anyagában és kivitelezésében helyreigazítható.

Ez a garancia nem terjed ki karcolásokra, horpadásokra, jelekre, megjelölésekre, véletlen törésekre, szándékos vagy gondatlan sérülésekre és a normál kopásra.

Amikor a garanciára vonatkozólag telefonál, szükség, hogy megmondja a számlaszámot, ezért biztonságos helyen tárolja azt.

Fenntartjuk a jogot, hogy az online és az in-store árakat kijavítsuk.

Egyéb Jogok

Az előnyök, a jogok és jogorvoslatok, amelyeket felajánlunk a törvény által előírtakaton kívül másokat is magába foglalnak. Termékeink garanciája nem zárható ki az ausztrál fogyasztóvédelmi törvény alól sem. Ön jogosult a csere vagy visszatérítésre, ha hiányos termék kerül a birtokába. Ön jogosult, hogy az árut kijavítsuk vagy kicseréljük, hogy az elfogadható minőségű lehessen.

Képesítés

Az olyan termékek esetében, amelyek csak csekély helyesbítést igényelnek, KroneMag fenntartja a jogot, hogy a "csak részek" alapon az ügyfélnek csak a szükségeseket küldje el. Alkatrészek: lécek, rögzítőelemek, izzók stb

UTOLSÓ MÓDOSÍTÁS: 2020.06.16