Jótállási Nyilatkozat

Jótállási Nyilatkozat

 

Ez a KroneMag Jótállási Nyilatkozat/Szabályzat a 2016.június.1-e után gyártott termékekre érvényes.

 

1. MIT TAKAR EZ A SZABÁLYZAT

 
KroneMag garantálja, hogy a megvásárolt új termékek  akár közvetlenül a KroneMagtól vagy szerződéses forgalmazóktól, hibátlanok a garanciális időszakban.

A termék hibás lehet, ha nem megfelelő anyagát és gyártását illetőleg és ez azt a célt is veszélyezteti, amiért tervezték.

KroneMag saját mérlegelése alapján vagy megjavítja vagy kicseréli a terméket.

 

2. GARANCIA-IDŐSZAK


A következő garanciális időszak a KroneMag termékek elszállításától érvényes:

TERMÉKEK                                                                     GARANCIA


Standard Termékek (műszaki adatlap alapján)                        Kettő (2) Év

Ivókutak                                                                                          Egy (1) Év

Speciális Termékek                                                                        Egy (1) Év


A Pótalkatrészek a fenti táblázatnak megfelelően vannak garanciában.(1)

 

3. HOGYAN KÉRJE ESZERINT A JAVÍTÁST, HOGYAN TEGYEN PANASZT

Kérjük, küldje el írásban a hibás termék panaszait, beleértve a vásárlás dátumát, a termék részleteit és a megállapított hibát a KRONEMAG MILLENIUM srl. Romania – Harman - 507085 , Oltului st., no.40 címre vagy a  kereskedelem2@kronemag.hu e-mail címre.

 

4. KORLÁTOZÁSOK

A garancia nem érvényes azon termékekre amelyek:

a) tartalmaznak vásárló-specifikus anyagokat vagy kivitelezéseket, amelyek nem részei a KroneMag kínálatának;

b) nem voltak megfelelően összeszerelve és nem voltak karbantartva a KroneMag által meghatározott és megírt módon;

c) nem megfelelően használták fel az erre vonatkozó használati irányelvekkel megegyezően;

d) meghaladták a normál elhasználódást;

e) összeütközés, lopás vagy vandalizmus által rongálódtak; és/vagy

f) egy harmadik fél által gyártott, majd KroneMag termékként eladva ismét, anélkül.hogy a KroneMag által gyártott termékek közül egy is szerepelne a harmadik fél általi termékben

A KroneMag termékek kivitelezése időnként felfrissítődik az ügyfelek igényeinek és változó elvárásainak megfelelően. Ennek eredményeképpen megszüntethetünk néhány kivitelezési módot mielőtt a Jótállási Nyilatkozatban kinyilatkoztattuk volna, valamint nem garantáljuk, hogy a behelyettesített termék vagy rész-termék azonos, esetleg megegyező lessz az eredetivel.

 

5. EU FOGYASZTÓVÉDELMI JOGSZABÁLYOK

 • Az általunk kínált javak garanciája sem vonható ki az EU Fogyasztóvédelmi Jogszabályok alól. Az EFJ akkor lehet jogos, ha:

 • csere vagy visszatérítés nagyobb hiányosságra és kártérítés bármely más, ésszerűen előrelátható veszteség, kár esetében; vagy

 •  ha az áru kijavítódott a minőségnek megfelelően és a hiba nem volt nagyon súlyos

 • Ez a Hiba-Jótállási Nyilatkozat olyan előnyöket is tartalmaz a javakra vonatkozólag, melyek járulékosak a megszokott jogorvoslatokkal összehasonlítva.


  6. EGYÉB FELTÉTELEK

 • Következményes Károk

KroneMag nem vállal felelősséget semmilyen veszteségért vagy kárért, amely a talajburkolatot, falat, alapot, rögzítést érinti vagy az esedékes hibás termék más következményes veszteségeiért.

 • Nem Fedett

A jótállás nem fedi az össze- vagy szétszerelési költségeket, a szakemberek felhívási díját, a termék újratelepítési díját vagy egyéb elérhetőségekkel kapcsolatos díjakat a termékre vonatkozólag.

 • Természetes Anyagok

Bármilyen tökéletlensége a kiviteleknek vagy a természetes anyagoknak nem tekinthető hibáknak, hanem ez egy tipikus jellemzője a kialakított termékeknek.

 • Követelés

Bármely adott vagy beleértett garancia, a tömör fa jellegéből adódóan  vagy a kivitelezésből. Ez azt jelenti, hogy az árut visszaküldheti mielőtt a panasza megérkezett volna hozzánk.

Hacsak nem változtatódik meg, a megvásárolt termékek egy év (1) garanciával rendelkeznek, miszerint ekkor kijavítódnak, helyettesítődnek és minden termék anyagában és kivitelezésében helyreigazítható.

Ez a garancia nem terjed ki karcolásokra, horpadásokra, jelekre, megjelölésekre, véletlen törésekre, szándékos vagy gondatlan sérülésekre és a normál kopásra.

Amikor a garanciára vonatkozólag telefonál, szükség, hogy megmondja a számlaszámot, ezért biztonságos helyen tárolja azt.

Fenntartjuk a jogot, hogy az online és az in-store árakat kijavítsuk.

Egyéb Jogok

Az előnyök, a jogok és jogorvoslatok, amelyeket felajánlunk a törvény által előírtakaton kívül másokat is magába foglalnak. Termékeink garanciája nem zárható ki az ausztrál fogyasztóvédelmi törvény alól sem. Ön jogosult a csere vagy visszatérítésre, ha hiányos termék kerül a birtokába. Ön jogosult, hogy az árut kijavítsuk vagy kicseréljük, hogy az elfogadható minőségű lehessen.

 • Képesítés

Az olyan termékek esetében, amelyek csak csekély helyesbítést igényelnek, KroneMag fenntartja a jogot, hogy a "csak részek" alapon az ügyfélnek csak a szükségeseket küldje el. Alkatrészek: lécek, rögzítőelemek, izzók stb