Menu
Bevásárlókocsi

Blog Cikkek RSS Feed

Cikkek

29 Oct Kameratartó Oszlopok
Jacinta 0 121
A megfigyelő kamerák nemcsak betekintést engednek, hogy mi folyik a magán vagy üzleti szférák falain belül/kívül, de videó rögzítő egységgel vissza is játszhatóak az események.A kamera házak/épületek oldalára is felszerelhető, de sok esetben oszlopok..
27 Aug Nyár vége és a kerti bútorok, a kerti világítás szerepe
Jacinta 0 64
Köztudott, hogy a fény jó hatással van hangulatunkra, ezért  a kert végében létrehozhatunk egy kültéri ebédlőt, nappalit egy egyszerűbb ülőgarnitúrával, néhány kisoszloppal, falikarral.Nyaralás utánMindenkinek ismerős helyzet, amikor egy hosszabb nya..
06 Aug A megfelelő lámpatestek
Jacinta 0 103
A jó világítás, a megfelelő lámpatestek rendkívül sokat adhatnak hozzá egy hely milyenségéhez.Kínálatunk magába foglal búrás lámpatesteket, klasszikus lámpatesteket, modern lámpatesteket. Mindegyik típus jellemzője a praktikusság.Kiemelkedő példánya ..
23 Jul Kertvilágítás öntöttvas kandeláberekkel
Jacinta 0 70
Csak a sikeres kertvilágítás eredményezheti a magánterület valódi szépségét. A dekoratív kert mindig reprezentatív szerepet játszik este, amikor besötétedik, hatékonyan „kiemelhető” a megfelelő megvilágítással. Ma 5 tippet adunk Önnek arra vonatkozól..
16 Jul Hangulatos virágtartók
Jacinta 0 92
Bármely korosztályú és tapasztalattal rendelkező kertész vagy kertépítő cég szép virágtartókat használ fel ahhoz hogy, a kerteket a lehetőségekhez mérten a legvonzóbban átalakítsa.Ahogy a városi élet egyre vonzóbbá vált, ezzel egyenes arányban a virá..
09 Jul Bemutatjuk legújabb ülőgarnitúránkat sakktáblával
Jacinta 0 119
Sakk asztal két paddal CAMPINAA sakktáblás garnitúra megfelelő kiegészítő a parkokban és más relaxációs zónák területén. Az egyedi asztallap fém lábon nyugszik. Maga a sakktábla polikarbonát lemezből készül. Az asztal kétféle változatban kapható, sak..
02 Jul Útbaigazító Táblák, Iránymutató táblák
Jacinta 0 105
Bár nagy meleg van, mégsem kell a szabad időnket csak és kimondottan otthon tölteni, mert itt az ideje a nyári kirándulásoknak, miért ne a túrázásoknak!Az utóbbi időben a túrázás széles tömegek szórakozásává vált.Amit a túrázásról tudni kell: A táplá..
25 Jun Nélkülözhetetlen kültéri hulladékgyűjtők
Jacinta 0 74
A hulladék helyes összegyűjtésére mind az egyének mind a cégek/intézmények oda kell figyeljenek. A szeméttároló kiválasztásakor figyelembe veendő szempontok:Kapacitás:A terület igényeitől függően választhat kisebb méretű vagy nagyobb tartályt tartalm..
11 Jun Hogyan lehet megszerezni a legjobb kerékpártárolót?
Jacinta 0 88
A kerékpár környezetbarát, egészséges és olcsó közlekedési eszköz.Ahhoz, hogy többen közlekedjenek biciklivel, megfelelő mennyiségű kerékpártárolóra is szükség van. A biciklisek a kerékpártárolók hiányában legtöbbször kénytelenek közlekedési táblákho..
04 Jun Mire jó egy kerti pad?
Jacinta 0 80
A kert a nyári hónapokban egyfajta kültéri ‘szobaként’ funkcionál.A kertbe többek között ülőalkalmatosságokra van szüksége.Mielőtt vásárolna a gazdag kínálatból egy padot több vonatkozást is számba kell vennie.A padok anyagaA padok időjárásállóak kel..
28 May Új kialakítású ivókutak
Jacinta 0 128
Itt az ideje a kiadós sétáknak.Mi a magunk részéről odafigyelünk arra, hogy új, az igényeknek megfelelő ivókutakat gyártsunk. Ivókútjank ugyanakkor továbbra is beilleszkednek a kialakított környezetbe.Köztéri kút, ivókút és a hőség:A szervezetünk szá..
21 May Kerti garnitúra ötletek
Jacinta 0 82
Egy igazán stílusos kertre vágyik, ahol a kerti étkező garnitúra és a zöld növények harmonizálnak?Mindannyian meg szeretnénk találni a megfelelő bútorokat.Milyen kerti bútor szettet válasszon?Gyakran feltett kérdés.A természetes anyagok és színek ked..
1 az 12 a 29 (3 Oldal)