Menu
Bevásárlókocsi

Szállítási Infó

A beszerzéseket különféle szállítók / futárok szállítják. A kézbesítés költségét a weboldal szoftvere automatikusan kiszámítja a mennyiség / súly / rendeltetési hely alapján.

Szeretnénk a lehető legnagyobb előnyöket nyújtani ügyfeleinknek. Az árukat / termékeket hétvégén is szállítjuk, ha erre igény van és megtehető.
A hétfőtől 8:00 órától péntekig 15:00 óráig (+2 GMT) elküldött megrendelésekre ugyanazon a napon választ kap e-mailben a szállítás dátumáról.

A fent említett dátumokat a megrendelt mennyiségek alapján becsüljük fel és nem a standard kézbesítési időpontok.

Miközben minden erőfeszítést megteszünk annak érdekében, hogy az összes árut a megállapodás szerinti időben kiszállítsuk, vannak olyan váratlan esetek, mint például a forgalmi dugók, a pártok által működtetett bandák, a járművek meghibásodása stb., amelyek akadályozhatják a kézbesítést.

Amennyiben nem teljesítődik határidőn belül a kézbesítés, akkor cégünk nem tehető teljes mértékben felelőssé olyan körülményekért, amelyek nem csak rajtunk múltak.
Minden árut 18 éves vagy annál idősebb felnőtt kell átvegyen. Ha megpróbáljuk megrendelését a kézbesítési címre szállítani, de a szállítási címen senki sincs, a kézbesítő személy értesítést küld a kézbesítés megkísérléséről és a kézbesítés újbóli megszervezésével kapcsolatba kell lépnie az ügyfélszolgálatunkkal.
A kézbesítés újraszervezésének folyamata egyszer kísérelhető meg és minden további újraszervezett kézbesítésért Önnek kell fizetnie.
Abban az esetben, ha már kifizette a termékeket, de a szállítás nem fejeződött be, jóváírási nyilatkozatot bocsátunk ki Önnek, a szállítási költségek levonásával. 

FIGYELEM: Kérjük, figyelmesen olvassa el a Fizetési Szabályzatot is.
Nem lehetséges befizetni utánvéttel, készpénzzel.