Hogyan köszöntsd a tavaszt?

Február a karneválok ideje, amikor különféle álarcok és színes jelmezek tömkelegében búcsúztassuk el a telet és köszöntsük a tavasz eljövetelét.
A szürke téli hónapok után igazi felüdülést jelentenek az első melegebb napok. Éppen ezért bátran terjesszük ki a tavaszi nagytakarítást! A hó és jég olvadásakor felszínre kerülhetnek olyan makacs foltok, amelyek eltávolíthatatlanul tapadnak a szép kerti garnitúrákhoz. Lássunk neki a kerti bútorok lemosásának, ha kint felejtettük őket! Szappanos meleg vizes lemosást ajánlunk az aluminium kerti bútor esetében. A szódabikarbóna, és a mosószóda eszébe ne jusson, mert kikezdi az alumínium felületét!
Ha a reggelente előbújó napsugár lassan kicsalogat minket udvarunkba és kertünkbe s az egyre melegebb napok arra buzdítanak, hogy elővegyük a kerti bútorokat, akkor megesik, hogy úgy találjuk, a meglevő kerti bútor már alkalmatlan és ki kell cserélni!
Ha a kerti garnitúráról, padról stb. van szó, választékból szerencsére nincs hiány; a döntésben azonban mindig elkél a segítség.

A terasz, a kert mint az otthon meghosszabbítása:

Rohanó világunkban igényeljük a természet közelségét, s ha nem áll módunkban rendszeresen elutazni, akkor varázsolhatunk egy darab természetet a kertbe.
Nehéznek találja a tervezést? Higgye el, a szakember segítségül hívása ma már nem extravagancia, hanem természetes jelenség. A végső döntés viszont mégis az Öné.
Tény, hogy nincs sok idő kertészkedni, de ez nem jelenti azt, hogy le kell mondani a szépről. A foglalkozást igénylő növények helyett feldobhatja a kertet érdekes kiegészítőkkel: sok-sok virágtartóval, kaspóval vagy aluminium kerti bútorokkal.
Mint tudja, egy minimális gondozást igénylő kertben a főszerep a lazításé,
Csodaszép környezetben minden eltöltött óra maga lesz a megújulás testben-lélekben egyaránt! Ehhez azonban szüksége lesz kényelmes padokra vagy lámpákra is.
Válasszon a kert stílusához illő, mutatós darabokat és egyetlen dolgot ne tévesszen szem elől: “a kert akkor lesz igazán otthonunk folytatása, ha stílusában harmonizál a kint és a bent.”

Képes egy gyártó lépést tartani a ma emberének kényelmi igényeivel?

A különféle fejlesztéseknek köszönhetően bőven talál nálunk olyan különleges darabokat, például ülőgarnitúrákat, padokat, virágtartókat, lámpákat, amelyek ha nem is néznek ki úgy, mintha a nappaliból hoztuk volna ki a kertbe, de bármikor használhatóak és átköltöztethetőek a házba is.

Kényelem – ‘a testi jóérzés állapota, az ezt elősegítő körülmények és dolgok együttese’

A fenti jelentésen kívül úgy gondoljuk, hogy a kényelem és az otthon elválaszthatatlanok, ezért igyekszünk a kényelmi szempontokat szem előtt tartani. 

Kínálatunkban túlnyomórészt klasszikusabb formavilágú bútorokat fog találni.
A hamarosan induló kerti bútor szezon tiszteletére szeretnénk meghívni Önt, ha kedve van hozzá, látogassa meg a honlapunkat, mert kecsegtető kínálattal illetve akciós árakkal várjuk!