Menu
Bevásárlókocsi

Bemutatkozunk

Jácinta Bodoki

Kereskedelmi ügyintéző - 1

0040.769.251.778
kereskedelem2@kronemag.hu

Gabriella-Katalin Csomortany

Kereskedelmi ügyintéző - 2

0040.736.392.857
kereskedelem@kronemag.hu

Diana-Ioana Staicu

Kereskedelmi ügyintéző - 3

-
-

Cristina-Elena Staicu

ADPL felelős

-
-

Ioana-Claudia Anghel

Kereskedelmi Irodavezető

-
-

Mihaela Popa

Részlegigazgató Mérnök
Flavius Loghin

Tervező Mérnök
Irodafelelős PDPP


Liviu Tudurache

Művezető Részlegkoordinátor

-

Nuţa Bölönyi

Humán Erőforrás Vezető - CGFI

-

Ionela Roxana Oancea

Könyvelő

-

Anca Borbély

Okleveles Könyvelő

Belső Pénzügyi Ellenőrzés
-

Arnold Zoltan Bölönyi

Igazgató: Gyár 1 & 2 KMGI

CEO tanácsadó
0040.728.939.346

Claudiu-Dominic Bölönyi

Műszaki Igazgató

CEO tanácsadó
0040.769.251.777

Zoltan Bölönyi

CEO

0040.769.309.875
office@kronemag.hu

*Jelmagyarázat:

KMG - KroneMag 
KMGI - KroneMag Industries 
ADPL - Beszerzés, Eladás, Árak, Szállítás
MCCE - Minőség, Megfelelőségellenőrzés
PDPP - Tervezés és Termékfejlesztés - Prototípusok
CGFI - Könyvelőség, Pénzügyi Ellenőrzés és Belső Irányítás
SPL - Famegmunkáló gyár

Bemutatkozunk

A KroneMag védjeggyel rendelkező termékek a minőség, a fenntarthatóság, a környezetbarát voltukkal jellemezhetőek valamint a kívánt építészeti térbe könnyedén beilleszkednek.
A KroneMag védjegy egzisztenciafilozófiája a megbecsülés és a figyelem az Ügyféllel szemben, a személyzet hozzáértő és készséges hozzáállása.Az Ügyfél számunkra több mint egy partner, a KroneMag védjegy tartópillére.
A KroneMag Millenium srl. cég Központi Irodával, Raktárral és Legyártási Részleggel rendelkezik a fa- és fém elemek számára (Szászhermány)Brassó megyei jogú város közelében, Románia középső részén.
KroneMag Millenium srl. nagy tapasztalattal bír az utcabútor, parkbútor, teraszi bútor, udvari bútor, közvilágítási kandeláberek illetve egyéb öntvény termékek legyártása esetében.
Tervezünk - Egyediesítünk - Gyártunk - Módosítunk az Önök kérésére a legváltozatosabb, a legkomplexebb megoldások felhasználásával e téren.
KroneMag termékkínálata: dekoratív közvilágítási oszlopok, öntöttvasból vagy öntöttvas/fémből; parki padok, lócák öntöttvasból és fából; köztéri ivókutak; fém és faelemes szemetesek, acél/öntöttvas térelhatárolók; kijelző panellek, irányjelzők és útbaigazítók és sok más parki kiegészítő.
A Kerti Bútor is jól képviselt kerti aluminium garnitúrák, aluminium/fa, öntöttvas/fa; öntöttalumínium postaládák; kerti és udvari öntöttvas vagy aluminium kutak; kerti díszek avagy más kerti kiegészítők.
A fő piacok: Magyarország, Szlovákia, Németország, Ausztria, Svájc, Románia, Olaszország, Franciaország, Svédország, Luxemburg, Hollandia, Belgium, Litvánia, UK, Szlovénia.
A KroneMag ügyfelek és partnerek különfélék: magánszemélyek, önkormányzatok, városgazdálkodási cégek, tájfejlesztő cégek, városfejlesztők, de kültérberendezésben érdekelt személyek is, importőrök, kereskedők
A képzett, aktív és dinamikus személyzet támogatja minden elvárása és projektje megvalósításában.A tervezők, építészek, a város- és tájfejlesztési cégek, valamint más érdekelt személyek rendelkezésére bocsátjuk a szükséges technikai dokumentációt a projektek és pályázatok számára.

KroneMag Millenium srl. hitelesített az ISO 9001:2015 ISO 14001:2015 OHSAS 18001:2008 által ; egy járulékos garancia a termékeink minőségére vonatkozólag.

"Vannak aki számára csak az ár számít, akik önbecsüléssel rendelkeznek a minőséget választják. Ha a második csoportba tartozik, akkor megköszönjük, már most vagy a közeljövőben KroneMag partner lessz"