Menu
Bevásárlókocsi

Bemutatkozunk

Bodoki Jácinta

Kereskedelmi-Marketing Főügyintéző

0040.736.392.856
kereskedelem2@kronemag.hu

Bölönyi Arnold Zoltan

Kereskedelmi Igazgató

CEO tanácsadó
0040.736.392.857

Vicol Catalin

Logisztikai Raktár Felelős

-

Popa Mihaela

Termelés Igazgató 

Minőség ellenőrző Mérnök


Staicu Cristina - Elena

ADPL Irodavezető

-
-

Tudurache Liviu

Gyártásvezető - RészlegkoordinátorBorbély Anca

Okleveles Könyvelő - Irodavezető

Belső Pénzügyi Ellenőrzés
-

Bölönyi Nuţa

Pénzügyi Ellenörző - Igazgató

Humán Erőforrás Irodavezető

0040.722.378.815

Bölönyi Zoltan

CEO

0040.723.309.875
office@kronemag.hu

Bemutatkozunk

A KroneMag védjeggyel rendelkező termékek a minőség, a fenntarthatóság, a környezetbarát voltukkal jellemezhetőek valamint a kívánt építészeti térbe könnyedén beilleszkednek.
A KroneMag védjegy egzisztenciafilozófiája a megbecsülés és a figyelem az Ügyféllel szemben, a személyzet hozzáértő és készséges hozzáállása.Az Ügyfél számunkra több mint egy partner, a KroneMag védjegy tartópillére.
A KroneMag Millenium srl. cég Központi Irodával, Raktárral és Legyártási Részleggel rendelkezik a fa- és fém elemek számára (Szászhermány)Brassó megyei jogú város közelében, Románia középső részén.
KroneMag Millenium srl. nagy tapasztalattal bír az utcabútor, parkbútor, teraszi bútor, udvari bútor, közvilágítási kandeláberek illetve egyéb öntvény termékek legyártása esetében.
Tervezünk - Egyediesítünk - Gyártunk - Módosítunk az Önök kérésére a legváltozatosabb, a legkomplexebb megoldások felhasználásával e téren.
KroneMag termékkínálata: dekoratív közvilágítási oszlopok, öntöttvasból vagy öntöttvas/fémből; parki padok, lócák öntöttvasból és fából; köztéri ivókutak; fém és faelemes szemetesek, acél/öntöttvas térelhatárolók; kijelző panellek, irányjelzők és útbaigazítók és sok más parki kiegészítő.
A Kerti Bútor is jól képviselt kerti aluminium garnitúrák, aluminium/fa, öntöttvas/fa; öntöttalumínium postaládák; kerti és udvari öntöttvas vagy aluminium kutak; kerti díszek avagy más kerti kiegészítők.
A fő piacok: Magyarország, Szlovákia, Németország, Ausztria, Svájc, Románia, Olaszország, Franciaország, Svédország, Luxemburg, Hollandia, Belgium, Litvánia, UK, Szlovénia.
A KroneMag ügyfelek és partnerek különfélék: magánszemélyek, önkormányzatok, városgazdálkodási cégek, tájfejlesztő cégek, városfejlesztők, de kültérberendezésben érdekelt személyek is, importőrök, kereskedők
A képzett, aktív és dinamikus személyzet támogatja minden elvárása és projektje megvalósításában.A tervezők, építészek, a város- és tájfejlesztési cégek, valamint más érdekelt személyek rendelkezésére bocsátjuk a szükséges technikai dokumentációt a projektek és pályázatok számára.

KroneMag Millenium srl. hitelesített az ISO 9001:2015 ISO 14001:2015 OHSAS 18001:2008 által ; egy járulékos garancia a termékeink minőségére vonatkozólag.

"Vannak aki számára csak az ár számít, akik önbecsüléssel rendelkeznek a minőséget választják. Ha a második csoportba tartozik, akkor megköszönjük, már most vagy a közeljövőben KroneMag partner lessz"