Térelhatároló eszközök

Olyan eszközökről, esetünkben pollerekről van szó, amelyek kijelölik, meddig. Határt szabnak. Kimutatják a határt. Birtokot, térséget vesznek körül e pollerek, s más birtoktól, térségtől elválasztják.

Vannak olyan helyek, ahol korlátozni kell az autók bejutását - például kertek, parkok, közintézmények, kórházak sikátorai - és ezért kínáljuk az európai piacon az egyik legnagyobb pollersorozat választékot.

Egyes helyekre egyetlen autó sem mehet be. Ebben az esetben használhatja a 950B pollert. Más helyeken bizonyos autók közlekedése engedélyezhető (karbantartáshoz, mentőautókhoz stb.) - és ezért felkínálunk néhány lánctartós modellt is - például a BINEC vagy 908 típusú modelleket. Nem számít, melyikre van szüksége, megpróbáltuk úgy gyártani, hogy beilleszkedhessenek a tájképbe - a hagyományos és kortárs dizájnt is megjelenítve.

Vannak olyan épületek is, amelyek védelmet igényelnek - régi épületek, olyan épületek, amelyek homlokzatait védeni szeretnék, vagy amelyek előtt állandóan helyet szeretne fenntartani a gyalogosok számára, történelmi emlékművek, nyilvános terek. Kiváló minőségű, hosszú élettartamú pollereink különféle stílusúak és különféle funkcionális tulajdonságokkal rendelkeznek, sokféle alkalmazásra alkalmasak.

Nem kell emlékeztetni Önöket, hogy mi a a városi, utcai és parki bútortervezés kutatásának, az innovációnak és a fejlesztésnek köteleztük el magunkat a közszférában. Képzett ipari tervezőkből, termékmérnökökből és gyártási szakemberekből álló csapatunk úgy véli, hogy a tervezés minősége a közszférában a városi civilizáció sikerének mércéje.

Ha nem biztos benne, hogy mit válasszon, akkor mindig az Önök szolgálatában vagyunk, örömmel válaszolunk minden kérdésre, hogy segítsünk dönteni!