Menu
Bevásárlókocsi

Kültéri Támla nélküli Padok

Parki, kültéri, utcai támla nélküli padok, fém vagy öntöttvas lábbal, fenyő faléces ülőfelülettel. A parki, utcai lócák, támla nélküli padok az Utcabútorok katégória részei és a közterek, parkok, utcák, buszmegállók, bevásárlóközpontok, kereskedelmi és lakott területek berendezésére vannak tervezve.

Modell: 711.B
A 711B támla nélküli pad  öntöttvas és fából készül. Klasszikus választás a közterek számára.A 711B kültéri lóca elemei:2 öntöttvas láb5 db. fenyőléc10 összeszerelési készlet (csavar, csavaranya, laposalátét)A kültéri, parki lóca faelemeinek mérete: Hosszúság: 1800 x Szélesség: 90 x Vastag..
62,900Ft
Modell: 711
A 711 támla nélküli pad  öntöttvas és faelemekből készül. Ez a parki ülőpad egy klasszikus és stílusos választás a parkok, utcák, körutak és más nyilvános helyek számára.A 711 kültéri lóca elemei:2 öntöttvas láb5 db. fenyőlécösszeszerelési készlet (csavar, csavaranya, laposalátét)A kültéri, par..
70,300Ft
Modell: 716
A 716 támla nélküli pad stílusos választás a parkok, utcák, körutak és más nyilvános helyek számára.Öntöttvasból és fából készül.A 716 kültéri lóca elemei:2 öntöttvas láb4 db. fenyőléc8 összeszerelési készlet (csavar, csavaranya, laposalátét)A kültéri, parki lóca faelemeinek mérete: Hosszúság: ..
107,300Ft
Modell: 717
A 717 támla nélküli klasszikus pad  öntöttvas és fából készül. Kényelmes ülőhelyet kínál.A 717 kültéri lóca elemei:2 öntöttvas láb6 db. fenyőléc12 összeszerelési készlet (csavar, csavaranya, laposalátét)A kültéri, parki lóca faelemeinek mérete:2 db.: Hosszúság: 1600 x Szélesség: 60 x Vasta..
92,500Ft
Modell: INEU
Az INEU kültéri, parki ülőpad fém- és faelemekből készül. Ez az ülőpad kényelmes ülőhelyet kínál és elegáns stílust ad minden helynek.A kültéri, parki pad, lóca elemei:2 fém láb 5 db. fenyőléc20 összeszerelési készlet (csavar, csavaranya, laposalátét)A parki, pad lóca faelemeinek mérete: H..
37,000Ft
Modell: UTAH
Az UTAH kültéri, parki ülőpad fém- és faelemekből készül. Ez a támla nélküli pad egy klasszikus és stílusos választás parkok, utcák, körutak és egyéb nyilvános helyek számára.A kültéri, parki pad, lóca elemei: 2 fém láb 4 db. fenyőléc 16 összeszerelési készlet (csavar, csavaranya, lap..
37,000Ft
Modell: WIGAN
A kültéri, parki pad, lóca elemei:2 öntöttvas láb4 db. fenyőléc16 összeszerelési készlet (csavar, csavaranya, laposalátét)A parki, pad lóca faelemeinek mérete: Hosszúság: 1600 x Szélesség: 90 x Vastagság: 40 mm..
44,400Ft
Modell: GOTHENBURG
A GOTHENBURG kültéri, parki ülőpad fém- és faelemekből készül. Ez a támla nélküli ülőpad egy klasszikus és stílusos választás parkok, utcák, körutak és egyéb nyilvános helyek számára, ahol kényelmes ülő- és pihenőhelyet biztosít. A kültéri lóca elemei:fém (acél) tartószerkezet5 db. fenyőlé..
51,800Ft
Modell: MALOTT
A MALOTT kültéri ülőpad fém és faelemekből készül. Ez a parki pad egy klasszikus és stílusos választás parkok, utcák, körutak és egyéb nyilvános helyek számára.A támla nélküli pad kényelmes és elegáns stílust ad minden helynek.A kültéri, parki pad, lóca elemei: 2 fém láb4 db. fenyőléc8 összesze..
37,000Ft
Modell: THAVIS.B
A THAVIS.B kültéri ülőpad, fém- és faelemekből készül.Ez a támla nélküli pad egy klasszikus és stílusos választás parkok, utcák, körutak és egyéb nyilvános helyek számára, ahol ülő- és pihenőhelyet biztosít. A kültéri, parki pad, lóca elemei: 2 fém láb 4 db. fenyőléc 8 összeszere..
37,000Ft
Modell: LYON.B
A LYON.B kültéri ülőpad öntöttvasból és fából készül. Ez a parki ülőpad egy klasszikus és stílusos választás. Jellemzői: kényelem, elegancia.A kültéri, parki lóca elemei:2 öntöttvas láb6 db. fenyőléc24 összeszerelési készlet (csavar, csavaranya, laposalátét)Az utcai támla nélküli lóca faelemein..
59,200Ft
Modell: ALMIRA.B
Az ALMIRA.B kültéri, parki ülőpad  Fém és faelemekből készül. Ez egy klasszikus és stílusos választás parkok, utcák, körutak és egyéb nyilvános terek számára, ahol ülő- és pihenőhelyet biztosít. Elegáns stílust ad minden helynek.A kültéri, támla nélküli pad, lóca elemei:2 fém láb könyöklővel4 d..
37,000Ft
Modell: BREAZA.B
A BREAZA.B kültéri támla nélküli ülőpad fém- és faelemekből. A kültéri, parki pad, lóca elemei:2 fém láb fekete acélból1 ülőfelület merevítő elem 3 db. fenyőléc 6 összeszerelési készlet (csavar, csavaranya, laposalátét)A parki, pad lóca faelemeinek mérete:Hosszúság: 1800 x Szélesség: ..
37,000Ft
Modell: BILSTON
A BILSTON támla nélküli pad fém- és faelemekből készül. Ez a pad egy klasszikus és stílusos választás parkok, utcák számára, ahol ülő- és pihenőhelyet biztosít. A kültéri, parki pad, lóca elemei: 2 fém láb 4 db. fenyőléc 8 összeszerelési készlet (csavar, csavaranya, laposalátét)A..
37,000Ft
Modell: BOSTON.B
A BOSTON.B kültéri támla nélküli pad fém- és faelemekből készül.Jó választás parkok, utcák, körutak bebútorozására. A kültéri, parki pad, lóca elemei: 2 fém láb merevítőből 3 db. B kategóriájú fenyőléc 6 összeszerelési készlet (csavar, csavaranya, laposalátét)A parki, pad lóca faeleme..
33,300Ft
1 az 15 a 15 (1 Oldal)