Ha több ideje van a tervezésre, akkor a kerti padokat javasoljuk a figyelmébe.

A kerti pad anyagának a kiválasztása

Elsősorban ami passzol hozzánk és a már adottakhoz, az a megfelelő pad.
Másodsorban ami ízléses, kényelmes lehet általában véve, de elsőként mi fogunk kiülni a délutáni órákba beszélgetni, olvasni stb. ezekre az ülőalkalmatosságokra.
Tartósnak is kell lennie, mert általában egyszeri beszerzésről van szó, a megfelelően karbantartott, jól megválasztott, öntöttvas kerti pad évtizedekig is tarthat.
Sok éven keresztül mindenki a műanyag, majd a kovácsoltvas/fém, esetleg fonott bútorokat választotta, de vajon ez milyen hangulatot adott a családi összejöveteleknek?
Tagadhatatlanul voltak helyek ahol talált a választás és a szerencse is kedvezett, de mi történt ott, ahol azt amit előzőleg elgondoltak a valóság megcáfolta?
Ezért néha a többségtől eltérő vásárlási döntéseket kell hoznunk. Jól döntött, ha a pad, amit kiválasztott általában a rozsda és a elszíneződés megelőzésére tervezett, festett.

Válasszunk minőségit vagy olcsó terméket?

Mindannyian megbízható gyártóktól szeretünk vásárolni, hogy garantáltan minőségi legyen a pad, amely kertünk dísze is lessz.
Magánszemélyként ezzel szemben az olcsóbb termékeket 'vadásszuk', mi legyen a kiút e dillemmából? A válasz egyszerű: az akciós termékek.
Ha nem elégedett a megtekintett modellek egyikével sem, megpróbáljuk megvalósítani azt a modellt, amit elképzelt.

A padszín megválasztása

Választhat élénk vagy kevésbé élénk színeket. Kérjük, nézze meg a RAL színskálát.

Ügyeljen a méretekre

Határozza meg előre, hogy hány ember ülhet le valószínűleg egy időben az adott padra.
Legyen előrelátó arra vonatkozólag hogy milyen gyorsasággal valamint mértékben nőnek a közelben lévő növények, hogy padja ne vesszen el a kertjében.

Végül válasszon egy kényelmes helyet, ahol leülhet. Ez lehetőséget ad a pihenésre és a környezet szépségének felbecsülésére. Amikor a család hazaér a találkozásra, ez lesz a tökéletes hely a képek készítéséhez.

Amint az a fentiekből következik, egy pad elhelyezése a kertben nem egyszerű feladat annak megvásárlásától kezdve egészen a beszereléséig a kertbe.