Menu
Bevásárlókocsi

Blog - kerti bútor RSS Feed

27 Feb Aluminium fali - és talpas postaládák
Jacinta 0 278
Fölöslegesek-e a postaládák?Manapság feltevődik a kérdés, hogy mennyire fölösleges egy postaláda, amikor van elektronikus levelezés, okostelefonok? Igaz az, hogy a klasszikus levelezés már idejét múlta, de a nyomtatott reklámújságok és a különböző új..
20 Feb Karakteres kerti bútor
Jacinta 1 796
Hogyan köszöntsd a tavaszt?Február a karneválok ideje, amikor különféle álarcok és színes jelmezek tömkelegében búcsúztassuk el a telet és köszöntsük a tavasz eljövetelét.A szürke téli hónapok után igazi felüdülést jelentenek az első melegebb napok. ..
17 Dec Romantikus hangulat romantikus kültéri bútorokkal
Jacinta 0 207
Odakint tél van, merevség, fagyott élet, egyhangúság, délelőttbe húzódó sötéség, ezzel szemben mindannyian keressük a légiességet, a lágy és könnyed eleganciát a kültéri bútorok terén. Mi mással asszociálható az elegáns (ízléses), ha nem a romantikus..
20 Aug Kerti Padok - hogyan válassza ki?
Jacinta 0 802
Ha több ideje van a tervezésre, akkor a kerti padokat javasoljuk a figyelmébe.A kerti pad anyagának a kiválasztásaElsősorban ami passzol hozzánk és a már adottakhoz, az a megfelelő pad.Másodsorban ami ízléses, kényelmes lehet általában véve, de els..
11 Jun Nyár elejére szánt kedvezményes kerti bútorok
0 115
Szeretjük a kedvezményes termékeket. Miért fizetne egy eszméletlenül magas árat kedvenc kerti bútordarabjáért, ha akciósan is megveheti?!Meghívjuk, hogy bizalommal válassza akciós kerti bútorainkat, padokat, ülőgarnitúrákat, falikarokat stb. Mikor má..
1 az 5 a 5 (1 Oldal)