Menu
Bevásárlókocsi

GYIK

Az online megrendelés lépései:

  1. Kattintson a www.kronemag.hu online boltunkra
  2. Válassza ki a termékeket és adja hozzá a Bevásárló Kosarához a Vásároljon Most vagy A Kosárba gombokkal 
  3. Válassza ki mindig a termékjének az opcióit ( szín, hosszúság stb. )
  4. Miután hozzáadta az összes terméket  kattintson az Ellenőrző átvizsgálás gombra
  5. Nyithat fiókot vagy rendelhet anélkül is
  6. Mindkét esetben ki kell töltenie a szükséges adatokat
  7. Válassza ki a szállítási és fizetési módot
  8. Erősítse meg a megrendelését
  9. Kapni fog egy visszaigazoló e-mailt a megrendelés részleteivel
  10. Az Ügyfélszolgálat képviselője kapcsolatba fog lépni Önnel

Nem. A megrendeléshez nincs szüksége fiókra. Csak lépjen kapcsolatba velünk a kapcsolatfelvételi űrlapon keresztül, és az üzemeltető kapcsolatba lép Önnel.

Ha szeretne hozzáférni a rendelések állapotához, be kell jelentkezzen a fiókjába és a részletek megtekintéséhez kattintson a megrendelési előzményekre. Egyébként minden alkalommal e-mailt fog kapni, ha megrendelésének állapota megváltozott.

Azt javasoljuk Önnek, hogy hozzon létre egy fiókot.

Elvileg nincs alsó korlát a megrendelésekor. A szállítási költség azonban nem kedvező az Ön számára kis megrendelés esetén.

A legtöbb megrendelés visszavonható. Kivételt képeznek azok az esetek, amikor a termékeket speciális megrendelésre készítjük vagy vannak olyan sajátosságok, amelyek kivételesen megrendelésre készültek.

Ha vissza kell vonnia a rendelést, kérjük, minél hamarabb vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálati képviselőjével.

Banki Átutalás az egyetlen elérhető fizetés.

A megrendelés benyújtása után e-mailben megkapja a Kereskedelmi Osztály által elküldött Proforma számlát.
Ott lessz az összes részlet a fizetéshez.

Szállítási társaságok (fuvarozó) a szokásos módszerünk (különösen * Európában). Bizonyos esetekben a DPD-n és a TNT-n keresztül is szállítunk  * Világszerte.

Megjegyzés:
* Azon országok, amelyek megkövetelik a vámot. A vámpolitika országonként eltérő. Amint a csomag eléri a rendeltetési országot, az esetleges vám- vagy behozatali vámokat az ügyfélnek meg kell fizetnie.

Az esetek többségében a gyártás az elszállításig 3 - 12 munkanapot vesz igénybe (terméktől és mennyiségétől függően) (hétvégék és ünnepek nem tartoznak ide).

Felhívjuk figyelmét, hogy a feldolgozási / gyártási idő (cégünk által) nem tartalmazza a szállítási időt (a fuvarozó által). Más szavakkal, kézbesítési idő = feldolgozási / gyártási idő + szállítási idő.
A megrendelés kiszállítását követően e-mailben értesítjük. Minden megrendeléshez hozzá kell rendelni a nyomon követési számot (vagy többet, ha a megrendelést külön szállítják).

Kockázatmentes vásárlás: Ha a KroneMag-tól rendel, egyszerűen * bármilyen elemet visszaadhat, és visszatérítjük a pénzét.

A szállítási költségeket a Vevő viseli.

* További információ a Visszatérési politikáról itt  található.

Kérjük, bátran ossza meg véleményét termékeinkről a vásárlás után. Ily módon a többi felhasználó tájékoztatást kap a termékekről és megismerhetjük vevőink igényeit vagy javíthatunk.

Igen. Bármilyen tetszőleges terméket menthet fiókjába. Csak kattintson a Hozzáadás a kívánságlistához gombra és a termék mentésre kerül.

Az összes elmentett termék eléréséhez jelentkezzen be fiókjába, és lépjen a Kívánságlista-hoz (Kívánságlista módosítása)

Ha a felsoroltaktól eltérő kérdése van,akkor kattintson a Kapcsolat
gombra, ahol megtalálja elérhetőségeinket és kereskedelmi
munkatársaink válaszolni fognak.