Sokak számára érdektelen, hogyan fest vállalkozásuk cégtáblája, pedig ezzel hatalmas hibát követnek el.
A cégtábla az első dolog, amit a vásárló észrevesz. Nem lehet tehát eléggé hangsúlyozni fontosságát

Reklámtábla és a marketing

A reklám a marketing része, következésképpen a reklámtábla is marketingeszköz. A cél egy bizonyos termék vagy szolgáltatás eladása, a fogyasztásra ösztönzés. Míg azonban a reklámnál egy határozott üzenetet juttatnak el a fogyasztóhoz, a marketing azokat az alapelveket foglalja magába, amelyeknek a  gyakorlatba ültetésével vonzóbbá, jobban eladhatóvá tehető egy /több termék. 

A jó cégtábla?

Ha reklámtáblát szerezne be, ahol elhelyezheti saját hirdetését, ne feledje, hogy sok múlik azon, hogy milyen anyagból készül az.
Az öntöttvas és acél táblák, amelyek kínálatunkban találhatóak éppen az igényes kivitelezők szempontjait szem előtt tartva lettek megtervezve.

A klasszikus táblákon kívül figyelmükbe ajánljuk a világító információs vagy cégtáblákat is, mert különösen látványosak.
Rohanó világunkban egyre fontosabb szerepet kap a láthatóság

A reklámtábla legyen érthető. Mit jelent? Ez alatt azt értjük, hogy legyen célratörő/tömör és a kép illetve grafika legyen jól eltalálva.

Ne feledje, hogy a cégtábla tükrözi a cég egyéniségét, tehát összhangban kell legyen a cég úgynevezett filozófiájával, hogy az áhitott vásárlókat vonzza.

Ma már nem az a kérdés tehát, hogy kell-e hirdető vagy cégtábla, hanem az hogy milyen legyen az.
Korszerű és esztétikus céges feliratok, típusmegoldások közül választhatja ki az Önnek legmegfelelőbb táblát.
Azt ajánljuk, hogy válasszon vagy nagy méretű reklámtáblát vagy falra helyezhető világító kicsi cégtáblát, kétoldalas felirattal, mert jobban beválik, mint az egyoldalas.
Amit még tudnia kell, kismértékben megváltoztathatjuk a kialakítást, hogy a kiválasztott termék tökéletesen megfeleljen az Ön igényeinek, de ezt jeleznie kell megrendeléskor.
Noha a standard színek: fekete, sötét szürke és mohazöld, más RAL színek is választhatóak (lásd a RAL színtáblázatot).

Manapság nem egyszerű hatásos reklámot létrehozni, de  ne hagyja, hogy partnerei elmenjenek cége, panziója, vendéglője, szállodája mellett.
Ha reklámtáblákat keres, tekintse meg honlapunkat, és biztosan megtalálja azokat, amelyek megfelelnek az Ön igényeinek.