A pollereket egyre gyakrabban alkalmazzák közút és járda, parkok, emlékművek vagy bármilyen más elhatárolandó terület közé. A pollereket leginkább a parkolásgátlóként telepítik, de korlátozó funkción túl egy adott közterület díszévé is válhatnak ha a kihelyezés során figyelembe veszik a környező épületek sajátosságait.

Egyértelmü, hogy egy történelmi városrészbe a legmegfelelőbb megoldás a formailag attraktív öntöttvas térelhatárolók kihelyezése, amelyek akár az adott közterület általános képén is javíthatnak.  A modern és minimalista dizájn elemeket ötvöző, letisztult csőoszlopos forgalomkorlátozók telepítése inkább modernebb városrészben (irodaházak, bevásárlóközpontok) javasolt. 

Kevésbé alkalmazott, de igen esztétikus megoldásnak bizonyulhatnak a gömb formájú öntöttvas térelzárók vagy a kisebb magassággal (40-50 cm-es) rendelkező öntöttvas oszlopocskák.

Játszóterek behatárolására, vasúti ill., autóbusz pályaudvarokon ideális megoldásnak bizonyultak az öntöttvas köztéri korlátok valamint az acélból készült köztéri kerítések.

Kiváló minőségű, hosszú élettartamú pollereink különféle stílusúak és különféle funkcionális tulajdonságokkal rendelkeznek, sokféle alkalmazásra alkalmasak.