Ugyan messze van még a tavasz, de máris gondolkodni lehet azon, hogy milyen kiegészítőkkel bővítsük kertünket, udvarunkat.   

Attól függetlenül urbánus vagy vidéki környezetben van az ingatlan az álló és fali kutak akár főszereplői is lehetnek egy-egy kertrészletnek. Mivel a kert fontos kellékei ezért fontos, hogy olyan terméket válasszunk, amelyet hosszú éveken keresztül örömmel látunk. Azon túl, hogy megkönnyítik a kert gondozását, dekoratív szerepük sem elhanyagolandó. 

A KroneMag termékskálájában megtaláljuk a köztéri ivókutakat is. A DURBAN és ZARGA termékcsaládban tartozó kutak ideális kiegészítői lehetnek a parkoknak, utcáknak, iskolaudvaroknak, köztereknek. A nyomógombfészkes csapteleppel ellátott köztéri kutak gazdaságos és ökologikus megoldást kínálnak..

Az öntött alumíniumból és öntöttvasból gyártott fali és álló kutak sokkal időtállóbbaknak bizonyulnak, mint a korábbi társaik, de azért ezek a dekoratív eszközök is igényelnek törődést, különösen a téli időszakban.

Nem elhanyagolandó részlet, hogy a kúthoz megfelelő csaptelepet válasszunk. Mi ügyfeleinknek a Milano rézcsapokat biztosítjuk, amelyek mind formailag, mind anyagukban igazodnak a kutak tradicionális jellegéhez.