Az üzenet bezárásával vagy a böngészés folytatásával beleegyezett a cookie-k használatába ezen az eszközön, megfelelően a mi adatvédelmi politikánknak hacsak ki nem kapcsolta azt. Meg lehet változtatni a cookie-beállításokat bármikor, de a honlap nem fog megfelelően működni nélkülük.

Miért válasszunk falikutat?

Megosztva KroneMag 23/03/2018 0 Megjegyzés(ek) Cikkek,

Közeleg a Húsvét ünnepe.

 

A húsvét a vallásos hagyományon kívül is a tavaszvárás, a tavasz eljövetelének ünnepe is, amelyet március vagy április hónapban tartanak.
Azt olvashatjuk, hogy az angol Easter a német Ostern szóval együtt keresendő.Őse egy germán istennő, Ostara a tavasz keleti úrnője, ünnepe a tavaszi nap-éj egyenlőség idején volt. 

 

A Húsvétot megelőzi a készülődés a családokban is. A gyerekek izgatottan várják, hogy eljöjjön végre a húsvét reggel, amikor megérkezik a nyuszi, amikor keresgélhetnek a fűben hímes tojásokat vagy kaphatnak húsvét másodnapján ajándékban színes húsvéti tojást locsoláskor egy-egy vers elmondásáért cserében illetve új divat szerint :) csokitojásokat, csokinyuszikat vagy pénzt.

 

Jó dolog előre tervezni, mint felnőtt és előre örülni, mint gyermekek, de sajnos a húsvét még várat magára ....

 

Azonban nincsen olyan messze az ünnep, hogy ne szerezhetne be egy különleges családi ajándékot, ami úgy a tavaszi újjászületést, mint a különleges termék vonásokat magába hordozza.
Ez a termék a következő termékcsoport tagja lenne a: Falikutak.

Klasszikus díszes vagy kevésbé díszes öntvény falikútjaink kerti kifolyóval rendelkeznek, bármely kert ékességei lehetnek. Igényesen kialakított vízforrássá válhatnak, amely bő színválasztékban megtalálható(a RAL színskála szerint). A rézcsap az árba beleértett.

Az aluminium falikutak patinázhatóak is, ebben az esetben az antikizálás bónusz.

Minden kertben és minden udvarban vagy akár beltérben is jól mutat egy elegáns falikút, amely kézmosásra vagy egyszerű dekorelemként is szolgál. 
A vásárló szükségleteinek megfelelően kisebbb vagy nagyobb méretű kutak vannak kínálatunkban.

 

A KroneMag csoport reméli, hogy sikerült minden kedves cikkolvasót meggyőznie, hogy néha nem árt egy különleges ajándék ajándékozása, egy olyan beszerzés, ami eltérő a megszokottól.
Ne habozzon kapcsolatba lépni velünk!

Szólj hozzá