Az üzenet bezárásával vagy a böngészés folytatásával beleegyezett a cookie-k használatába ezen az eszközön, megfelelően a mi adatvédelmi politikánknak hacsak ki nem kapcsolta azt. Meg lehet változtatni a cookie-beállításokat bármikor, de a honlap nem fog megfelelően működni nélkülük.

Hangulatvilágítás állólámpák és falikarok fényével

Megosztva KroneMag 06/04/2018 0 Megjegyzés(ek) Cikkek,

Hangulatvilágítás alatt értünk egy hosszabb ideig tartó szubjektív állapotot, amely a fényhatással kapcsolatos.

A személy nem mindig tudja, hogy mi váltotta ki a kellemes hangulatát. A hangulatok észrevétlenül és akár ok nélkül is kialakulhatnak valaminek a hatására.
A jó hangulat megteremtése érdekében felszerelhetünk falikarokat vagy/és díszvilágítási kisoszlopokat.
E termékek rendszerinti színei antracit szürke, fekete vagy fehér, a fényszórók és búrák lehetnek átlátszóak, füstszínűek vagy fehérek.

 

Ime néhány termékünk: Kültéri állólámpa O1-GLOB 400, Kültéri kerti állólámpa SI-947-AMPHORA-C, Kültéri díszvilágítási öntöttvas kisoszlop állólámpa SI-950-AMPHORA.C, Kültéri Díszvilágítási Falikarok Lámpák ME503-PALASIO, Kültéri kerti diszvilágítási öntöttvas falikar konzol ME550 ELA, Kültéri Öntöttvas Falikar Lámpa LG101.G250.P és a felsorolást folytathatnánk.

 

Vajon mitől lessz egy hely mégis hangulatos?

A hangulatteremtés ki-ki fantázájára van bízva.
Kínálatunkban sok érdekes és egyedi terméket talál, amelyek által növelhető a célszerű megvilágítás fénymennyisége és kis erejű éjszakai hangulatfény is létrehozható.
Fontos, hogy kisebb állólámpáinkkal valamint a fali lámpáinkkal esztétikussá válik minden tér illetve ezek mindegyike dekorációs célból is használható, kertünk, udvarunk, házunk éke lehet.

Ahogy azt számtalan helyen olvashatjuk, a mesterségesen megteremtett fény, bármilyen forrásból származzon is, befolyásolja hangulatunkat és javíthatja a közérzetünket is.

 

 

Cégünk készen áll árajánlatkéréseik és megrendeléseik fogadására valamint örömmel segítünk választásaikban illetve nyitottak vagyunk elképzeléseik megvalósítására.

Szólj hozzá