Menu
Bevásárlókocsi

Blog RSS Feed

18 Mar Térelhatárolók és forgalomterelők
Erika Andrea 0 38
        Vannak helyek, ahol korlátozni kell az autók behajtását - például kerti utak, parkok, közintézmények, kórházak, parkolók -, ezért kínáljuk Önnek az európai piac egyik legnagyobb kínálatát.Bizonyos területekhez való hozzáférés teljes megtagadá..
08 Mar Nőnapi köszöntő
Istvan 0 38
A nőnap a szebbik nem iránti tisztelet és megbecsülés kifejezésének napja.Mi a Kronemagnál tudjuk, hogy a nők nem csak sokoldalúságot biztositják, hanem a változás és innováció hajtóerejeként  tartjuk számon munkaközösségünk minden női tagját.Boldog ..
26 Feb Egyedi kerékpártárolók a megrendelők igénye alapján
Istvan 0 62
Mivel egyre többen döntenek a kerékpár használata mellett ma már a településkép mindennapi velejárójává váltak a különböző kerékpártárolók is. Az is elmondható viszont, hogy a leggyakrabban nem csak praktikussági okokból kiindulva a megrendelők (váro..
09 Feb Fordítson különös figyelmet kertjére
Erika Andrea 0 55
Fordítson különös figyelmet kertjére, és válasszon egy padot, amely tökéletesen megfelel Önnek. Ehhez javasoljuk, hogy vegyen figyelembe több szempontot:Anyag választás:        A padok olyan pihenőhelyeket biztosítsanak, ahol élvezheti a kinti nyugal..
01 Feb Vintage hangulat a teraszon?
Istvan 0 70
Ugyan még a tavaszi időszak várat magára, de már el kezdhetünk gondolkodni azon, hogy miképpen újítsuk fel a teraszunkat. A terasz tavasztól akár késő őszig otthonunk egyik főszereplője lehet, ezért érdemes legmegfelelőbb berendezési tárgyakat beszer..
18 Jan KEZDJÜK EGYÜTT AZ ÉVET!
Erika Andrea 0 80
KEZDJÜK EGYÜTT AZ ÉVET!Köszöntjük az új esztendőt, mely reményeink szerint mindenkinek örömteli és sikerekben gazdag lesz!    Idén is úgy döntöttünk, hogy segítségükre jövünk minőségi termékeinkkel.Évszaktól és kinti időjárástól függetlenül az általu..
09 Jan Álló és falikutak, a kertek és közterek fontos kiegészítői
Istvan 0 91
Ugyan messze van még a tavasz, de máris gondolkodni lehet azon, hogy milyen kiegészítőkkel bővítsük kertünket, udvarunkat.   Attól függetlenül urbánus vagy vidéki környezetben van az ingatlan az álló és fali kutak akár főszereplői is lehetnek egy-egy..
21 Dec Boldog Ünnepeket kívánunk!
Erika Andrea 0 80
    A karácsony... fények, zene és varázslat.Vannak olyan varázslatos díszletek és dekorációk, amelyek megvilágítják a kirakatokat, a parkban a karácsonyfákat és a szívünket, ami hevesebben dobog.Fényes tájak, izzó fák és házfények színesítik az éjsz..
05 Dec A megfelelő hulladéktároló
Erika Andrea 0 100
Általánosan megfogalmazva hulladék minden olyan anyag, ami az ember gazdasági tevékenysége és mindennapi élete során képződik és már nem hasznosítható a keletkezés helyén. Fontos, hogy a hulladéktároló kinézete passzoljon a külső/belső tér stílusához..
20 Nov Kerti pad gyerekeknek? Télen?
Istvan 0 64
A válasz mind a két címben megjelenő kérdésre igen. A KroneMag kínálatának részét képezik a gyereknek szánt padok, amelyek mind a forma, mind a színek tekintetében vidám hangulatot kölcsönöznek a terasznak, de akár egy nagyobb gyerekszobának is, ugya..
08 Nov A kültéri fali lámpák szerepe
Istvan 0 98
A kültéri fali lámpákat az épületek homlokzatának megvilágítására és díszítésére alkalmazzuk, de természetesen megvan saját funkciójuk is.A kültéri lámpák elhelyezése némi előkészítést, tervezést igényel, hiszen az esztétikai szempontokon kívül olyan..
01 Nov A pollerek hasznoságáról
Istvan 0 72
A pollereket egyre gyakrabban alkalmazzák közút és járda, parkok, emlékművek vagy bármilyen más elhatárolandó terület közé. A pollereket leginkább a parkolásgátlóként telepítik, de korlátozó funkción túl egy adott közterület díszévé is válhatnak ha a..
1 az 12 a 98 (9 Oldal)